Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire "ciki" egy lánynak ha a fiú visszautasítja?
hát figyu. megesett már velem is, hogy valakinek tetszettem, udvarolt, aztán mégis ejtett, mielőtt bármi lett volna.
nem tudom, miért csinálják ezt egyesek, de ha kerek-perec elutasított, akkor muszáj ezt elfogadnod sajnos. tudom, nehéz. adj magadnak időt.
Van ilyen. Nem lehet mindenkinek tetszeni. :)
Idovel tullepsz rajta.
Amugy meg pont most kellett lezarnom nekem is valakivel, mert ugy volt, hogy ismerkedtunk, tok jo volt minden, aztan egyszer csak huvosseg.
De mondok cifrabbat is: mult nyaron ismerkedtem valakivel, aki szerelmet vallott nekem hirtelen. En csak neztem, detok orultem, es visszamondtam. A srac teljesen lefagyott, es huvosen viselkedett. Soha tobbet nem randiztunk. Ritka az a ferfi, aki tudja, h mit is akar valojaban.
De akkor megírtad neki, hogy egy rohadt szemét büdös állat, miért született meg, és az anyja is haljon meg hamar?
(IRÓNIA, csak mert ha nőként nemet mondasz, ezt kapod.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!