Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki férfiként 26 éves korában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki férfiként 26 éves korában se volt még nővel együtt soha azzal bajok vannak? Taszítja ez a nőket ha kiderül?

Figyelt kérdés
2017. márc. 1. 21:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
35%
Defektes az ipse.
2017. márc. 1. 22:00
 2/12 anonim ***** válasza:
70%
Biztos az igazira vár!😍 😂😂😂😂😂😘😄😂😂😂
2017. márc. 1. 22:05
 3/12 anonim ***** válasza:
47%

Igen taszítja, de nem muszáj hazudnod sem. Mond azt, hogy rég voltál nővel, legyen veled türelmes egy kicsit ha eljuttok odáig. Utána a helyzettől függ, hogy érdemes e ez a témát tovább boncolgatni, de ha nem akkor nyilván ne erőltesd.

A másik lehetőséged pedig - ha van hozzá pénzed és/vagy gusztusod - akkor prostizz. Mond meg neki, hogy tanítson kicsit fizetsz felárat...

2017. márc. 1. 22:06
 4/12 A kérdező kommentje:
Jól gondoltam akkor, hogy ez már baj. Ha valaki a kutyának se kell, bármit is tesz, így járt.. Annyi hazugságot összeolvastam itt már, hogy mindenki talál magának párt előbb-utóbb, meg kitartás kell, stb.
2017. márc. 1. 22:12
 5/12 anonim ***** válasza:
60%
Taszítja.
2017. márc. 1. 22:28
 6/12 anonim ***** válasza:
54%
Sajnálom. 20-22 felett már csak erről lehet szó.
2017. márc. 1. 22:46
 7/12 anonim ***** válasza:
76%
Baj nincs vele, ezer és egy oka lehet ennek. Ettől függetlenül a nőknél mínusz pont.
2017. márc. 1. 23:09
 8/12 anonim ***** válasza:
53%
Valami nem stimmel valószínűleg, de nem feltétlenül kóros értelemben. Én is ilyen cipőben jártam ennyi idősen és nem voltam szociopata baltás gyilkos, egyszerűen csak tudat alatt féltem az intimitástól. Szerintem keress egy jó szakembert, aki segít feltárni az okokat.
2017. márc. 1. 23:10
 9/12 anonim ***** válasza:
Ez azért van, mert csúnya/alacsony vagy. Legjobb megoldás, ha elmész prostihoz, anélkül valószínűleg szűz maradsz örökre. Viszont ha valami csoda folytán a külsőd ellenére mégis össze akarna jönni veled egy nő, mindenképpen hazudj neki a szüzességedről!
2017. márc. 2. 07:49
 10/12 anonim ***** válasza:

Köszönöm a 0%-ot, ettől függetlenül csak ismételni tudom magam; voltak barátaim, akik szerették a társaságomat, lányokkal is rendszeresen ismerkedtem, sokszor vonzónak is találtak, csók és egyebek összejöttek, egyszerűen képtelen voltam átlépni egy bizonyos korlátot.

De hogy 100%-ot kapjak, írok választ gyakorikérdésekes színvonalon is: kérdező, defektes vagy, fúúúj, csúnya és alacsony, menj el prostihoz és utána egész életedben hazudj róla, nem vagy normális, szégyelld magad, hogy képzeled ezt az egészet.

2017. márc. 2. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!