Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki férfiként 26 éves korában se volt még nővel együtt soha azzal bajok vannak? Taszítja ez a nőket ha kiderül?
Igen taszítja, de nem muszáj hazudnod sem. Mond azt, hogy rég voltál nővel, legyen veled türelmes egy kicsit ha eljuttok odáig. Utána a helyzettől függ, hogy érdemes e ez a témát tovább boncolgatni, de ha nem akkor nyilván ne erőltesd.
A másik lehetőséged pedig - ha van hozzá pénzed és/vagy gusztusod - akkor prostizz. Mond meg neki, hogy tanítson kicsit fizetsz felárat...
Köszönöm a 0%-ot, ettől függetlenül csak ismételni tudom magam; voltak barátaim, akik szerették a társaságomat, lányokkal is rendszeresen ismerkedtem, sokszor vonzónak is találtak, csók és egyebek összejöttek, egyszerűen képtelen voltam átlépni egy bizonyos korlátot.
De hogy 100%-ot kapjak, írok választ gyakorikérdésekes színvonalon is: kérdező, defektes vagy, fúúúj, csúnya és alacsony, menj el prostihoz és utána egész életedben hazudj róla, nem vagy normális, szégyelld magad, hogy képzeled ezt az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!