Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érezte már 30-as férfiként, hogy a jóval fiatalabb,18-25 közti lányok szinte elolvadnak tőle?
Volt egy eset a hétvégén, születésnapot ünnepeltünk egy családi összejövetelen, és úgy alakult, hogy öt 20 körüli lánnyal keveredtem beszélgetésbe(én 34F). Viháncoltak, volt, amelyik cigizett, a másik tortát evett, stb. Az egyikőjüket ismertem, a többi a barátnője volt.
A lényeg: odamentem hozzájuk dumálni, és azt éreztem, hogy rögtön felfigyelnek rám, isszák a szavaimat, folyton azt éreztem, hogy néznek, vizslatnak, a poénjaimon jókat nevettek. Jó érzés volt, mintha valamiféle "falkavezért" láttak volna bennem. Úgy éreztem, hogy nem kellett volna sokáig törnöm magam, hogy valamelyiket megkapjam, de biztos, hogy 5 mobilszám garantáltan meglett volna, ha úgy akarom. Kettő közülük tetszett is, de úriember voltam - csak bírtam magát a szituációt, jót tett az önbizalmamnak.
Amúgy sokszor az utcán sétálva is érzem, hogy a fiatalabb lányok végigmérnek, a szemembe próbálnak nézni, az idősebb korosztály meg rám se bagózik. Nagyon jól esik a fiatal hölgyek figyelme, de sokszor már "kislánynak" látom őket.
Más is van így ezzel 30-as pasiként, esetleg volt már ilyen szituációja, ahol ki is használta a kínálkozó(nak tűnő) alkalmat?
Hát, nem véletlenül választanak a legtöbben fiatalabb lányokat, ők még nem megkeseredettek, élettel teliek, ragyognak.
Csak ezek a lányok bírják az idősebb nyanyák rohamait, amit néha rossz nézni, mennyire gyűlölik őket ezért.
Nem hiszem, hogy a korod lenne az oka, ha alapbol jo fej vagy, akkor azert birnak.
Nekem 25 evesen mar sok lenne egy 34 eves, meg ha jo fej, akkor is inkabb csak havernak vagy esetleg alkalmi partnernek tudnam elkepzelni.
Csak beképzelted magadnak,különben nem itt fényeznéd magad...Amúgy nem,még életemben nem olvadtam el egy közel apámkorú ferfiért,szóba sem állnék egy 34 évessel(kivéve a nagybátyámat), de legyen neked igazad...
19/L
Nekem régebben 20 éves korom körül sok volt az ekkora korkülönbség. Csak szexkapcsolatra jöttem össze hasonlóval, de nálam még az sem jött be.
Általában mindig a velem nagyjából egyidőseket szeretem (ez most is így van).
A környezetemben, ahol ezt láttam, hogy kb. ennyi év van a férfi javára, ott hamar jött a gyermekáldás is. (Gondolom egy fiatalabb lány, ha gyermeket szeretne, esélyesebbnek talál erre egy idősebb férfit, mert annak már valószínűleg van biztos anyagi háttere.)
Ahhoz azért több kell egy lepukkant,középkorú faszinál,hogy elolvadjak.Persze ha jó gazdag vagy,akkor esetleg a pénzedért rövid időre,de te nem kellenél kapcsira.Egy 20-on éves jóképű,izmos szívtiprótól már nagyobb lenne az esély,hogy elolvadjak, na de tőled?Szánalmas a kérdésed.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!