Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érezte már 30-as férfiként, hogy a jóval fiatalabb,18-25 közti lányok szinte elolvadnak tőle?
Volt egy eset a hétvégén, születésnapot ünnepeltünk egy családi összejövetelen, és úgy alakult, hogy öt 20 körüli lánnyal keveredtem beszélgetésbe(én 34F). Viháncoltak, volt, amelyik cigizett, a másik tortát evett, stb. Az egyikőjüket ismertem, a többi a barátnője volt.
A lényeg: odamentem hozzájuk dumálni, és azt éreztem, hogy rögtön felfigyelnek rám, isszák a szavaimat, folyton azt éreztem, hogy néznek, vizslatnak, a poénjaimon jókat nevettek. Jó érzés volt, mintha valamiféle "falkavezért" láttak volna bennem. Úgy éreztem, hogy nem kellett volna sokáig törnöm magam, hogy valamelyiket megkapjam, de biztos, hogy 5 mobilszám garantáltan meglett volna, ha úgy akarom. Kettő közülük tetszett is, de úriember voltam - csak bírtam magát a szituációt, jót tett az önbizalmamnak.
Amúgy sokszor az utcán sétálva is érzem, hogy a fiatalabb lányok végigmérnek, a szemembe próbálnak nézni, az idősebb korosztály meg rám se bagózik. Nagyon jól esik a fiatal hölgyek figyelme, de sokszor már "kislánynak" látom őket.
Más is van így ezzel 30-as pasiként, esetleg volt már ilyen szituációja, ahol ki is használta a kínálkozó(nak tűnő) alkalmat?
Vagyis a lányok előtt választás van:
1. Gályázni egy életen át, főleg a hazai silány fizetésekért de korához illő pasival élhet.
2. Soha többé nem dolgozni és azt csinálni amihez kedve van és anyagi gondja sincs többé egy olyannal aki akár a nagypapája is lehetne.
Kíváncsi lennék hány lány választaná az 1. variációt.
#14:A magad nevében beszélj.Én a halálos ágyamon sem jönnék össze 35 éves palival,és pénz nélkül szerintem más se,nem is láttam még ilyet.Kivéve ha valaki olyan csúnya,hogy a fiatal pasiknak nem kell,akkor lehet,hogy beéri egy 35 évessel is csak nem maradjon egyedül,de amúgy ne álmodozz.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!