Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könnyebb 25 évesek között barátnőt találni mint a 30 pluszosok között?
Mivel 32 éves férfi vagyok korombelieknél próbálkoztam de csak kudarc ért mert nincs egzisztenciám, nem tudnék szerintük családot alapítani. Őszintén...nem is akarok egzisztenciát, szüleimmel lakok így kényelmesebb az élet, szülőknél.
Próbálkozom most 25 körüliekkel. Tegnap máris volt egy randim egy 24 éves kis csinoskával és csók is megvolt már. A lány eléggé oda van értem, úgy érzem, már reggel is keresett..
A leírtak alapján a +30 asoknál tényleg nem lesz esélyed a válasz is benne van a soraid között szülői házban élsz még amivel nincs is semmi probléma néha vannak olyan helyzetek amikor az ember segítségre szorul a mamától papától átmenetileg. De ahogy leírtad te nem szeretnél egzisztenciát kialakítani. Ez itt a probléma. Egy érett gondolkodású nő pedig már külön életet szeretne családdal alapítással stb.. nem pedig anyussal apussal egyfedél alatt lakni ha oda kerülne a sor.
A 20 évesek között lehet fogsz lehet nem éppúgyan olyan- Embere válogatja.
Én mindenesetre sok sikert kívánok neked!
25/N
Én a korosztályomban szeretnék ismerkedni, és stabil anyagi helyzetű férfival.De benned még az akarat sincs meg.
24/L
Nesztek lányok,ennyire érettek meg jó az egzisztenciájuk az idősebb pasiknak.
Nálam nem lenne esélyed kérdező, szánalmas,hogy 30 felett is anyuci pici fia vagy. Van elég ambíciózus,fiatal férfi az egyetemen,akik még jobban is néznek ki nálad.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!