Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan része az országnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan része az országnak ahol nincs ekkora nőhiány, vagy akkor ki kell menni külföldre barátnőt szerezni?

Figyelt kérdés
Budapesten tudom, hogy borzalmas a nőhiány, ott a legdurvább ráadásul még rátesznek erre egy lapáttal a külföldi férfiak. Az ország más bizonyos részein, főleg az ország Észak-Nyugati és Észak-Keleti részén, ahol az összeszerelő gyárak vannak ott szintén nagy a férfitöbblet, én már csak tudom. Szingli nőt találni a 18-30as korosztályból ott Mission Impossible. Van egyáltalán olyan része az országnak, ahol vannak még olyan nők akik nem foglaltak és nem túl idősek? Vagy akkor külföldben kell gondolkozni a magánélet területén is egy férfinak?
2017. febr. 24. 14:43
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
31%
Vagy rendelsz magadnak not Ukrajnabol :)
2017. febr. 24. 14:46
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Én már intézem az utat, megyek fókalányt keresni.
2017. febr. 24. 14:54
 3/23 anonim ***** válasza:
44%
Én 27 vagyok és szingli, és férfit nem találok:) Natessék:)
2017. febr. 24. 14:58
 4/23 anonim ***** válasza:
49%

Menj szemorvoshoz!

Magyarországról kivándorol évente 40.000 ember.

nagyrészt férfi.

Emiatt Magyarországon minden korosztályban lényegesen több a nő.

Gyere ki egy német iparvásrosba ahol.

Nézz szét. A munkahelyemen 80% férfi.

Ahová ebédelni járok 80% férfi.

Bevásárlóközpontban 80% férfi.

Lehúzol itt néhány évet és rájössz, hogy Magyarország nők szempontjából a földi paradicsom.

2017. febr. 24. 15:06
 5/23 A kérdező kommentje:

Az ipari városokban, pl. Győr, Miskolc itt is 80% férfi

Budapest meg informatikai és szexturista város, ahol szintén sokkal több a férfi.

2017. febr. 24. 15:13
 6/23 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem is szimplan vak vagy.
2017. febr. 24. 15:15
 7/23 anonim ***** válasza:
62%
Aki Budapesten sem bír becsajozni, az sehol sem fog!
2017. febr. 24. 15:24
 8/23 anonim ***** válasza:
nekem egzotikus nő kéne
2017. febr. 24. 15:28
 9/23 anonim ***** válasza:
60%
Pesten nőhiány? Bakker, menj szemorvoshoz..
2017. febr. 24. 15:31
 10/23 anonim ***** válasza:
66%

Azt áruljátok el, hogy szerintetek hova tűntek a nők? Elpárologtak?

Egyébként pont úgy mennek a munka után, mint a férfiak. Legalább is nálunk az ipari parka menő busz tele van nőkkel, minden korosztályból.

Csak úgy érdekelne ennek a vicces kis elméletnek az alapja: szerintetek miért van ennyire kevés nő?

2017. febr. 24. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!