Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha egy 34 éves pasinak a nagyon fiatal csajok jönnek be? Alap elvárás, hogy a csaj ne legyen 20 éves sem
#ja de szerintem beteg ő is, meg te is.
Neg az ő esetében a lányok is, a tiedben az még határeset
Nem én írtam..
Ez tényleg komoly? :O 50 éves és még mindig 18-19 éves barátnői vannak? Mi ez valami félisten? Ilyen férfi akarok lenni én is! Meg kellene fejtenem a titkát.
Én is kérdeztem már, pontosabban nő létemre is ez volt az első kérdésem hogy hogy csinálja :D De nem tudta megmondani.
Mondom semmi vonzó nincs benne- pontosabban harmincas nőként én semmi ilyet nem látok benne, külsőleg teljesen átlagos. A természete fura. De szerintem a lányok is mind lököttek akikkel van. :)
18 évesen beérik agyban? Hát te hülye vagy xd
Ezt melyik elképzelt párhuzamos univerzumban láttad? Bameg te beteg állat, ha nem lenne ennyire gáz, hogy ezt te még komolyan is gondolod, ez lehetne a nap kérdése.
Gáz, mert ezek szerint nem tartasz ott agyban, sem semmiben, hogy egy 20+-os csaj legalább esélyt adjon neked.
Pech, nekem nem kéne egy 34 éves kisfiú, aki csak arra képes, hogy 17-18 éveseket fűzögessen.
Huhh hát ez elég beteg hozzáállás, nem mellesleg igencsak szánalmas is....
Egész addig nem éreztem át, milyen is valójában ilyenkor a lány helyében lenni, amíg a saját bőrömön nem tapasztaltam egy hete.
Barátnőimmel társastáncos buliban voltunk, és a pasik 10%-a 35 feletti, kizárólag 20 év alatti lányokra vadászó egyed volt.
A konkrétan ősz hajú, legalább 40 éves pali odajön hozzám, felkért valami hiperlassú, nagyon egyszerű táncra. Mondom hee, hehee, persze, oké, szívesen (magamban: hu b+, ez az alak a barátnőmmel is táncolt, és maradjunk annyiban, hogy legszívesebben offolnám)
Átfogta a derekamat, végig a szemembe nézve vigyorgott, és amikor a táncban konkrétan csak lépegetni kellett, szóval nem igényelt különösebb tánctudást, megdicsért, hogy "milyen ügyesen táncolsz☺ jársz valahova?☺" (Ekkorra már a koromra is rákérdezett, és picit sem állította meg, hogy 16 éves vagyok...) Én meg kínos mosollyal "nem, nem nagyon táncolok, csak párszor a tesóimmal." Mire ő: "igen? És sok testvéred van?☺" Én meg "Öten vagyunk." Közben a non stop perverz vigyor... A hideg rázott tőle.
Ekkor hála Istennek véget ért a szám. Én épp köszöntem volna meg a táncot, hogy eltűnjek, de még visszatartott, hogy "és mi a kedvenc táncod?☺" Épp chachacha kezdődött. "A roki." Feleltem kínban. "Jó! Akkor majd rokizunk egyet, mit szólsz?☺"
Huuubakker, kínomban valahogy rábólintottam, de később direkt mindig valakivel voltam. Úgy megkönnyebbültem, amikor végre eltűnt... És sajnos nem ő volt az egyetlen ilyen, volt egy másik is, ami még durvább volt.
Drága kérdező, elég beteg ez a hozzáállásod. Nem is értem, hogy ilyenkor mit gondol a férfi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!