Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek gáz ha egy 34...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha egy 34 éves pasinak a nagyon fiatal csajok jönnek be? Alap elvárás, hogy a csaj ne legyen 20 éves sem

Figyelt kérdés
2017. febr. 28. 21:09
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
93%
Ha gondolod, dobj egy privit. 6/L
2017. febr. 28. 21:33
 12/27 anonim ***** válasza:
92%
10# Hatalmas a különbség aközött,amikor azt mondod a fiatalabb csajok jönnek be,mint amikor azt mondod konkrétan,h még 20 se legyen, te meg vagy 34...A gondolatmenet a baj,meg ami mögötte megbújik
2017. febr. 28. 21:34
 13/27 anonim ***** válasza:
89%

"Ha téged a 18-22 évesek tetszenek (sajnos alá nem mehetsz), az a te magán fantáziád. "

De, sajnos a pedo maci törvényhozók miatt 14 évig alámehet.

2017. febr. 28. 21:35
 14/27 A kérdező kommentje:
Nem vagyok pedofil, de vannak olyan korán érő nők akik már 15-16 évesen is fel tudják kelteni a vágyam, de tény hogy 18 éven aluli csajjal nem szívesen kezdek, mert még agyban túl gyerek, testileg számomra vonzó lenne, de meg kell várni amíg beérik. Igen, tudom ezt a 14 éves korhatárt is, rengeteg jogásszal beszéltem már ez ügyben, és mindegyik megerősített, abban, hogy jog szerint mehetek 18 alá, egész pontosan 14-ig. Az alá már tényleg nem.
2017. febr. 28. 21:37
 15/27 anonim ***** válasza:
91%

Igen, nagyon gáz.

Főleg azért, mert ez az alap elvárás soha nem fog nálad változni. Ami 34 évesen is már elég kínos, az 44 vagy 54 évesen konkrétan perverzió.

Az is borítékolható, hogy nagyon komoly hiba van a készülékedben. Megmaradtál egy kamasz szintjén, egy kamasz "párkapcsolataival". Mivel mindenkinek telik az idő, egyszer 20 fölött lesz, és jön a következő. Se tartós kapcsolat, se család.

Csak kérdés, hogy mi lesz veled kicsit később? Mert kevés olyan csaj van, akit érdekel egy 34 éves. Még kevesebb, akit egy 40 éves, és így tovább. Pár hónap, és maradnak a fizetős csajok.

2017. febr. 28. 21:41
 16/27 anonim ***** válasza:
80%

#8 vagyok.Nincs.

1.Szánalmas,idióta,tenyérbemászó bohóc vagy.Azt hiszed menő vagy,de egy nyomi,üres és értéktelen senki vagy,ezért nem kellesz senkinek a korosztályodból.Agyilag ki vagy égve,úgy viselkedsz mint egy bunkó roma.Szánalmas a nyalizásod.Szóval egy nagy 0 vagy.

2.Apám lehetnél.Nem mindenkinek vannak ferde hajlamai,engem a korosztályom vonz.

3.Tuti ronda vagy,már a korodból fakadóan meglöttyedt a tested,de hozzá még idétlen rágcsáló képed is lehet,kiálló lófogakkal,tuti kopaszodsz,a tested melled úgy lóghat mint a női mellek,a hasad meg mintha 5 hónapos terhes lennéla kicsi farkad meg már csak félig áll.

+ Valami pszichés zavarod is lehet.

Legalább is ilyenek szoktak lenne azok akik szakasztott így beszélnek mint te,akkor szoktam velük találkozni mikor a helyi pszichiátriai otthon előtt megyek el.

2017. febr. 28. 21:46
 17/27 A kérdező kommentje:

Ezt mind pár sorból vontad le? :O

Egy anyagi birodalmat építettem ki, sűrű hajam van és kisportolt szálkás testem, rengeteg barátnőm volt már a nagyon fiatal korosztályból is

2017. febr. 28. 21:48
 18/27 anonim ***** válasza:
82%

16-ossal egyetértek. Azt írsz amit akarsz, de ha igaz, a pénz nem segít azon, hogy egy hányadék gusztustalan ember lehetsz, távoli havernak sem akarnék ilyen férfit, nemhogy közelebbi viszonyom legyen vele :D

Ha lenne 15 éves lányunk és egy hozzád hasonló bepróbálkozna nála, a párom úgy verné agyon, hogy utána felnőtt nőre se merne nézni, nemhogy kislányokra :D

2017. febr. 28. 21:56
 19/27 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ne törődj senkivel se te kedves kis kérdező. Csak dugjad szorgalmasan a 14-18 év közötti lányokat. Én is vonzódok hozzájuk 26 évesen. Én se akarok 20 éves nőt, az már túl öreg.
2017. febr. 28. 22:34
 20/27 anonim ***** válasza:
85%

Ne aggódj, én 50-es (igen ötvenes) pasit is ismerek ilyet, akinek mindig másik 18 vagy 19 éves barátnője van...

Amikor ezt elmondta padlót fogtam. A pasi nem néz ki jól, nem gazdag, és ritka különc figura. Nem kamuzik, régóta ismerem

Őt valahol megértem, de a lányokat sosem fogom...

N

2017. febr. 28. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!