Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti értitek a gyógyszerkiadó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti értitek a gyógyszerkiadó csaj viselkedését?

Figyelt kérdés

Tavaly egy belvárosi gyógyszertárba bementem, ahova nem szoktam járni. Éppen nem volt senki egy olyan huszonéves forma eladólány előtt, hát odaléptem. Miközben vásároltam, nagyon nézett és láthatóan zavarban volt, egyértelmű jelét mutatta annak, hogy érdeklem. Ránéztem az ujjaira, nem hordott semmilyen gyűrűt. Azóta mindig benéztem a patikába, hátha megint találkozunk, de sohasem ő volt bent.

Aztán ma beléptem vitaminért és csodák-csodája éppen dolgozott és pont senki sem állt az ablakánál. Megvettem nála a készítményt, közben elolvastam a nevét a kis névtábláján (udvarias voltam, semmilyen személyeskedést nem tettem). Gyűrűk most sem voltak az ujjain. Ezt első körben mindig figyelem, pl. a falumban mindegyik huszonéves gyógyszerkiadó lány hordja a karikagyűrűt munka közben.

Otthon Facebookon gyorsan rákerestem, hogy írok neki egy rövid üzenetet -volt olyan vezetéknevű csoporttársam, mint ő- meg is találtam és csodák csodája 2014. óta kapcsolatban él az Fb szerint (ott van a fiú neve is nyilvánosan)... Így semmit sem írtam.

De akkor mi volt ez tavaly?

(Ugyanez történt meg tavaly nyáron a vonaton egy hasonló korú lánynál. Rá is rákerestem Fb-n és van pasija, akivel együtt sütnek/kirándulnak.)

Hány százalék ismerkedik tovább a fiúk és lányok között, miközben párkapcsolatban él?

2017. febr. 28. 20:36
1 2 3 4 5 6
 51/60 A kérdező kommentje:

50.: "Nem érdemes adnod arra, hogy kin van gyűrű és kin nincs."

Én adtam neked egy zöld kezet, mert 90%-ban egyetértek veled. Ezzel a fenti gyűrűs kijelentéssel nem tudok egyetérteni, ha karikagyűrű, akkor igenis számít és rendes ember továbblép.

2017. márc. 2. 21:03
 52/60 anonim ***** válasza:

"Nem érdemes adnod arra, hogy kin van gyűrű és kin nincs." - ezt úgy értettem, hogy a gyűrű nemlétéből nem következtethetsz arra, hogy "szabad a vásár", vagyis az illetőnek nincs párkapcsolata. Az emberek többségének a papír nélküli együttélés is párkapcsolat, sőt sokaknak a dugni összejárás is párkapcsolat.

Szerintem szokd meg, hogy túl szigorú az álláspontod és hlyének fog nézni a többség. Az én válaszomat is jól lepontozták, ezzel együtt számomra sem példaértékű a házasság nélküli együttélés évekig. Én is hagytam már ott társaságot, ahol a "véletlen megcsalás" volt a téma, és én is ábrándultam ki olyanból, aki amúgy több mindenben is tetszett, mert párhuzamosan szédített több embert, és nem is értette, mi a problémám ezzel.

Kinek milyen az erkölcsi normarendszere, aszerint válasszon társat maga mellé.

Azt is fenntartom, hogy a nő felé fölösleges az álláspontodat hangoztatnod, mert talán nem is emlékszik rád. Ha meg akarod tényleg ismerni, akkor ne így indíts, hogy "hát ha nincs gyűrű rajtad, akkor randizhatnánk".

Célszerű tudomásul venni, hogy a nézőpontod nem általános, és olyan partnert találni, aki hasonlóan gondolkodik a kapcsolatokról és azok hivatalossá tételéről.

2017. márc. 2. 21:53
 53/60 A kérdező kommentje:

52.: "Célszerű tudomásul venni, hogy a nézőpontod nem általános, és olyan partnert találni, aki hasonlóan gondolkodik a kapcsolatokról és azok hivatalossá tételéről."

Bizony így van, ha nem így lenne én sem lennék itt magányosan majd 30 évesen Magyarországon.

Azért jobb lenne, ha nem így lenne, mert ez a társadalom végleges megsemmisüléséhez vezet majd.

Az a baj, hogy a földi élet véges és csak egyszer és egy irányban lehet leélni normálisan, mert az idő lineárisan telik. Ezek a normák kis túlzással 100 000 év alatt fejlődtek ki, milyen alapon rúgjuk fel őket teljesen az elmúlt 50 - 100 év tapasztalatai alapján?

Azt látom, hogy a szüleimnek több, mint 40 éven keresztül sikerült, a mai fiatalok többségének nem fog sikerülni.

2017. márc. 3. 13:30
 54/60 anonim ***** válasza:
Na mi van,elhívtad a csajt randira?
2017. márc. 6. 10:32
 55/60 A kérdező kommentje:

54.: Csak azt akarom megkérdezni tőle, hogy egyedülálló-e, ill. milyen párkapcsolatban él.

Ha nincs eljegezve és hajlandóságot mutat randira, akkor csak az ő döntése, nem az enyém.

25 körül minden csajnak van valamilyen pasija, de az más kérdés, hogy ki lesz a férjük.

2017. márc. 6. 16:54
 56/60 anonim ***** válasza:
65%
lehet, hogy fikas volt az orrod, es azert nezett, mert ilyet nem surun latni.
2017. márc. 6. 20:13
 57/60 A kérdező kommentje:
56.: Lehet, majd kiderül, bár a fenti esetben máshogy szoktak nézni. :-)
2017. márc. 6. 20:42
 58/60 anonim ***** válasza:

Azzal nem értek egyet hogy minden 25 körüli csajnak van barátja,mert több ellenpéldát is tudok.

Egyébként én is jártam úgy hogy az osztálytársam úgy mosolygott és nézett rám hogy majd szétrobbantam odalent,de volt pasija megnéztem a face-en.

Mi férfiak rosszak vagyunk az ilyen jelek értelmezésében,és flörtnek véljük a kedvességet.

2017. márc. 6. 21:32
 59/60 anonim ***** válasza:
Én a te viselkedésedet nem értem :)
2017. márc. 6. 23:51
 60/60 A kérdező kommentje:

58.: Na, én pedig találkoztam lánnyal, aki már dobta a pasiját, csak a pasi neve ottmaradt a Facebook profilján.

Jobb azt élőben megkérdezni, minden más, csak félreértéseket szül, aztán idióta félreértések miatt mennek el az emberek egymás mellett.

Plusz, ha válaszban azt mondja, van neki, de csak havonta 6 napot látja, vagy hetente 2 napot és ezt elégedetlenül kihangsúlyozva mondja, ill. nincs eljegyezve a lány, akkor még lehet nála próbálkozni.

Van az az eset, amikor a nő egy komolytalan kapcsolatról komolyra vált és férjhez megy.

De, sajnos 25 felett sokan élnek komolytalan tingli-tangli kapcsolatokban.

2017. márc. 7. 02:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!