Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti értitek a gyógyszerkiadó csaj viselkedését?
Tavaly egy belvárosi gyógyszertárba bementem, ahova nem szoktam járni. Éppen nem volt senki egy olyan huszonéves forma eladólány előtt, hát odaléptem. Miközben vásároltam, nagyon nézett és láthatóan zavarban volt, egyértelmű jelét mutatta annak, hogy érdeklem. Ránéztem az ujjaira, nem hordott semmilyen gyűrűt. Azóta mindig benéztem a patikába, hátha megint találkozunk, de sohasem ő volt bent.
Aztán ma beléptem vitaminért és csodák-csodája éppen dolgozott és pont senki sem állt az ablakánál. Megvettem nála a készítményt, közben elolvastam a nevét a kis névtábláján (udvarias voltam, semmilyen személyeskedést nem tettem). Gyűrűk most sem voltak az ujjain. Ezt első körben mindig figyelem, pl. a falumban mindegyik huszonéves gyógyszerkiadó lány hordja a karikagyűrűt munka közben.
Otthon Facebookon gyorsan rákerestem, hogy írok neki egy rövid üzenetet -volt olyan vezetéknevű csoporttársam, mint ő- meg is találtam és csodák csodája 2014. óta kapcsolatban él az Fb szerint (ott van a fiú neve is nyilvánosan)... Így semmit sem írtam.
De akkor mi volt ez tavaly?
(Ugyanez történt meg tavaly nyáron a vonaton egy hasonló korú lánynál. Rá is rákerestem Fb-n és van pasija, akivel együtt sütnek/kirándulnak.)
Hány százalék ismerkedik tovább a fiúk és lányok között, miközben párkapcsolatban él?
És? Hívni kellene az erkölcs rendészetet mert megtetszettél egy lánynak, vagy most ilyenkor mi van?
Elkérte a számod vagy randizni hívott valamelyik? Nem.
Hol a probléma? :D
"Amelyiknek nincs gyűrűje, arra én rányomulok, a pasija, meg tehet egy szívességet. Végül úgyis a csaj dönt, amíg pedig nincs eljegyezve, addig szabad!"
Nem semmi a lelkesedésed, de nem akarom, hogy váratlanul érjen az a tény, hogy nem minden lánynak van olyan pasija, akinek csak a szája jár, vagy előbb jár a szája, mint az ökle. :D
"Csak onnantól valakié, ha el van jegyezve, addig szabad a vásár! "
Te beteg vagy :)
Veled súlyos gondok vannak. Van párom, ettől még előfordul, hogy zavarba jövök egy sráctól, sőt, elárulom, ha valaki esetleg félénkebb típus, az minden különösebb ok nélkül zavarba jöhet. De amit te szemezésnek vettél, az valószínűleg szimpla szemkontaktus volt + alap eladói tettetett kedvesség, csak a csillagokat verdeső egód bemagyarázza, hogy jaaaaj ki akart veled kezdeni egy kapcsolatban élő lány.
A jegygyűrűs dolgot meg nem értem. Másfél éve vagyok kapcsolatban, nem vagyok eljegyezve és egyelőre nem is érdekel a téma, mégis mi a bánatot hordjak akkor? :D Meg minek? Lépj tovább, vannak szingli lányok, szánalmas, hogy ezen a kettőn rugózol.
A beszélgetés és mosoly nem az ismerkedés szinonimája ám.
Miért ne lehetne vonaton beszélgetni? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!