Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti értitek a gyógyszerkiadó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti értitek a gyógyszerkiadó csaj viselkedését?

Figyelt kérdés

Tavaly egy belvárosi gyógyszertárba bementem, ahova nem szoktam járni. Éppen nem volt senki egy olyan huszonéves forma eladólány előtt, hát odaléptem. Miközben vásároltam, nagyon nézett és láthatóan zavarban volt, egyértelmű jelét mutatta annak, hogy érdeklem. Ránéztem az ujjaira, nem hordott semmilyen gyűrűt. Azóta mindig benéztem a patikába, hátha megint találkozunk, de sohasem ő volt bent.

Aztán ma beléptem vitaminért és csodák-csodája éppen dolgozott és pont senki sem állt az ablakánál. Megvettem nála a készítményt, közben elolvastam a nevét a kis névtábláján (udvarias voltam, semmilyen személyeskedést nem tettem). Gyűrűk most sem voltak az ujjain. Ezt első körben mindig figyelem, pl. a falumban mindegyik huszonéves gyógyszerkiadó lány hordja a karikagyűrűt munka közben.

Otthon Facebookon gyorsan rákerestem, hogy írok neki egy rövid üzenetet -volt olyan vezetéknevű csoporttársam, mint ő- meg is találtam és csodák csodája 2014. óta kapcsolatban él az Fb szerint (ott van a fiú neve is nyilvánosan)... Így semmit sem írtam.

De akkor mi volt ez tavaly?

(Ugyanez történt meg tavaly nyáron a vonaton egy hasonló korú lánynál. Rá is rákerestem Fb-n és van pasija, akivel együtt sütnek/kirándulnak.)

Hány százalék ismerkedik tovább a fiúk és lányok között, miközben párkapcsolatban él?

2017. febr. 28. 20:36
1 2 3 4 5 6
 11/60 A kérdező kommentje:

9.: "nem kezdeményezett, nem akart megismerni, semmi"

Pont az a probléma, hogy ez nem így volt. Gondolom, most már érted. Vagy te voltál ott?

2017. febr. 28. 21:12
 12/60 anonim ***** válasza:
90%

Hogy nincs rajta gyűrű, semmit nem jelent. Lehet barátja.

Lehet félreértettél valamit. Lehet, csak jó napja volt, és azért volt kedvesebb.

2017. febr. 28. 21:17
 13/60 anonim ***** válasza:
79%

Szóval ha recepciósként rád mosolygok és tartjuk a szemkontaktust 5 mp-ig, azt képes leszel elkönyvelni kikezdésnek?

Majd utánam szimatolsz a faceén és szembesülsz, hogy férjnél vagyok, erre ebből ergo azt a következtetést vonod le, hogy mekkora ribnc lehetek, megkérdezem tisztelettel, hogy szerinted mégis melyikünk a betegebb?

2017. febr. 28. 21:21
 14/60 anonim ***** válasza:
81%

mi volt ez? semmi

a munkáját végzi és kedves a vevőkkel, ezért is alkalmazzák

2017. febr. 28. 21:29
 15/60 anonim ***** válasza:
59%

Hihetetlen, hogy már szimpla kedvesség és mosoly is egyesek szerint kikezdést jelent, és utána lenyomozzák az illetőt. Szánalmas!

Egy ügyfelekkel foglalkozó nőnél már "csodák csodája" ez a mosoly és kedvesség.

Szánalmas!

2017. febr. 28. 21:32
 16/60 A kérdező kommentje:

Kiforgattátok, nem mosolyról és kedvességről volt szó, hanem konkrét szemezésről: "egyértelmű jelét mutatta annak, hogy érdeklem".

Mosolyról és kedvességről ti írtok, képzelődtök, sajnálom.

2017. febr. 28. 21:43
 17/60 anonim ***** válasza:
89%
Most halál komolyan azt szűrted le, hogy meg akar téged ismerni, abból, hogy kedves volt veled, mosolygott, és esetleg zavarban volt? Egy normális eladó általában kedves a vásárlókkal, ami pedig a zavart illeti, simán félreérthetted, lehet nem is volt zavarban, vagy ha mégis, akár attól is zavarba jöhetett, hogy mondjuk észrevette rajtad, hogy tetszik neked. De ez mindegy is, még ha tetszettél is neki, az se jelent semmit. Attól még, mert valaki párkapcsolatban él, és szereti a másikat, nem jelenti azt, hogy nem tetszhet meg neki valaki más is. De ettől fügetlenül - jó esetben - nyilván nem tesz semmit, letudja magában, hogy "igen, jó pasi/jó csaj", de ennyi, pont, mert a társát szereti. Ahogy a férfiak se, úgy a nők se fogadnak vaksági fogadalmat! Azt meg aztán végképp nem értem, hogy a gyűrűn miért kell fennakadni. Két év együttlét után minek kellene gyűrűt hordania? Amíg nem kérik meg a nő kezét, addig nyilván nem lesz rajta a gyűrű se. És nem magától értetődő, hogy 2 év után muszáj az eljegyzés is! A csaj nem kezdett el ismerkedni, nem flörtölt veled, nem tett semmi konkrétat. Úgyhogy abszolút nem jogos a kiakadásod. Szerintem egyszerűen csak csalódott vagy, hogy van pasija, mert bejött neked, és akartál volna ismerkedni vele...
2017. febr. 28. 21:44
 18/60 anonim ***** válasza:
67%

#16: Akkor javítok, a konkrét szemezést is simán beképzelhetted, az nem jelent még feltétlenül semmit, ha valaki a másik szemébe néz huzamosabb ideig, egy eladó-vásárló kontaktusban meg végképp nem. De ha szemezett is, maximum azért tette, mert tényleg bejöttél neki, de ha bármit akart volna, akkor nyilván tesz is az ügy érdekében, és valami komolyabb közeledési módszert is választ.

#17 voltam

2017. febr. 28. 21:47
 19/60 A kérdező kommentje:

17.: Ha nincs gyűrű, akkor pedig rá is lehet menni a nőre, nem?

Jórészt igazad van.

Csak onnantól valakié, ha el van jegyezve, addig szabad a vásár!

Akkor mégiscsak ráírok.

2017. febr. 28. 21:48
 20/60 anonim ***** válasza:
87%

Eléggé elkeseredettnek és csalódott férfinak kell lennie valakinek ahhoz, hogy már a vendéglátásban és a kereskedelemben alapelvárásnak számító vevővel szembeni kedves, segítőkész magatartást is ismerkedési szándéknak nézze.

Ahhoz pedig egyenesen hülyének kell lenni, hogy valaki egy párkapcsolatban lévő lánynál próbálkozzon. Ne lepődj meg, ha a barátjától majd kapsz egy pofont. Ha a te barátnődet (a kérdésben olvasottak alapján ilyen neked még sose volt) próbálnák felszedni és a tudomásodra jutna, eléggé fel lennél háborodva.

Végszóra pedig annyit mondok, nem nyomoznod kellene titokban a lányok után, hogy van-e pasijuk, meg a gyűrűjük hiányát figyelni, hanem ott helyben kezdeményezni! Elég ijesztő amit csinálsz, ha egy lány megtudná ezeket, akivel ismerkedni szeretnél, biztosan megrémülne tőled.

2017. febr. 28. 21:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!