Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek amíg nem szedem össze magamat, addig ne próbálkozzak társkereséssel?
"..lesz egy vállalható formám (ha egyáltalán sikerül elérni), az is legalább fél év. "
Optimista vagy,de ez nem úgy működik, hogy te majd megmondod,mikor lesz jó formád (fél év biztos hogy kevés).. ha javasolhatom, ne úgy gondolkodj,hogy ha majd ezt meg azt elérted,akkor lesz valakid,mert nem ettől függ.. persze,ettől még adj magadra, az igényesség,ápoltság szinte nélkülözhetetlen :)
#3: Még nem volt.
#5: Igen, optimista vagyok ami talán pont az elkeseredettségem és türelmetlenségem miatt van. De muszáj, hogy türelmes legyek. Elkezdhetnék ismerkedni, de teljesen feleslegesnek látom, amíg 52 kg a súlyom. Ebben a formában kész öngyilkosság lenne a részemről. Ezért is szeretném sürgetni a magam megváltoztatását, de az viszont időbe telik, másrészt ebben a korban már az idő a legnagyobb ellenségem.
Nem ezen múlik :)
Haverom is valami 60kg vasággyal és van felesége.
Én kb átlagos vagyok és mégsincs barátnőm... Szal.... Próbálkozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!