Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok pasi ronda, nincs egzisztenciája, iskolázatlan, semmit nem tett le az életben mégis jó csajt akar. De mire fel?
#31 vagyok. Szerintem félre értettél 32es. Nem sajnálom tőled a pénzt amit haza viszel és az életszínvonalat sem sajnálom tőled amin élsz. Ugyan úgy ahogy a te munkádat is meg kell csinálni, úgy egy segédmunkásét is. Egyébként ezt a bármikor pótolható marhaságot nyugodtan elfelejtheted, ha esetleg megkérded a HR-es csajokat két szopatás között, akkor ők szépen el fogják neked mondani, hogy kevés a melós, mert allul vannak fizetve. Azt is megjegyezném, hogy a festő, hegesztő, csőszerelő, köműves stb is melós. Szakmájuk van, tanultak érte, dolgoznak benne. Én pl gépésztechnikus vagyok speciel most olyan munkám van, hogy áramot termelek. Képzem magam, mert szeretek tanulni, sok minden érdekel. Nekem ez a hobbim. Lehet, hogy ha akarnám, én is könnyű szerrel aprópénzre válthatnám a tudásom/időm és annyit keresnék mint te, de én úgy vagyok vele, hogy nekem elég amit kapok, elég a szabadidőm. Elégedett vagyok. Szerintem ez a siker, nem pedig az, hogy futok lélekszakadva egy életen át a mégtöbb pénzért. Amúgy amit írtam a stílusod miatt írtam, nem azért mert irigy volnék az életszínvonaladra vagy annak bármely vetületére.
30/f
Akkor neked nem lesz gondod utolsó.
Pótolható mert idő kérdése,és az IoT meg a robotika végett,egyre kevesebb lesz a melós.
Egy szaki már nehezebben pl gépésztechnikus,hegesztő.
Pontosan így van.
Pl villamosmérnökök fogják most ebben az irányba akarok továbbmozdulni,hardver szoftverfejlesztés.
Az egyik legjobb kérdés az oldalon. :)
Kíváncsi vagyok a válaszokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!