Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok pasi ronda, nincs egzisztenciája, iskolázatlan, semmit nem tett le az életben mégis jó csajt akar. De mire fel?
Utolsó az a kutyust se érdekli,hogy neki ez megfelel.
A kérdés az mitõl lesz vonzó a màsiknak.
A munkàltatót se érdekli se ügyes bajos dolgod se azt,hogy honnan szerzel tapasztalatot.
Old meg magad,legyél életrevaló vagy mehetsz gyàrtósorra.
Csajolnàl is,õket nem érdekli hogy egy pasinak mi a megfelelõ olyan jõt kell talàlni aki aszisztàl ehhez.
Itt meg kell vizsgàlni,hogy kongruens-e az adott típusú csajhoz ha nem akkor vàltoztasson rajta vagy fogadja el hogy alacsonyabb kategóriàs nõje lesz.
Mindenki nem lesz a Googlenél fejlesztõ vagy a Morgan Stanleynél.
Pontosan utolsó.
Ez a,, dögöljön meg aki nem életképes "
Ez van.
Nem értem miért kell mindig ennyire sztereotip gondolatokat és kérdéseket kiírni.
A kérdésedre a válaszom: a férfiak mindig általánosítják a nőket - több nő írása az oldalon. A te kérdésed:szintén általánosítás és egyoldalúság, hiszen sok nő is azt teszi amit a kérdésedben a férfiakra vonatkozóan megfogalmaztál és azt írtad h sok férfi.
Ki vagy te, hogy megítéled ki ronda és ki nem?
Én pl szerintem baromi ronda vagyok, de volt már olyan nő, akinek teszettem.
Pont errõl van szó.
Utolsó kettõ nem fogja fel mirõl van szó.
Egybõl beképzelt 3,14csa ha egy nõ felvàllalja igényeit.Magyar hozzààllàs.
Nem csodàlom a nõk ki vannak a palikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!