Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok pasi ronda, nincs egziszte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok pasi ronda, nincs egzisztenciája, iskolázatlan, semmit nem tett le az életben mégis jó csajt akar. De mire fel?

Figyelt kérdés
Mire fel akar magának szép és fiatal barátnőt, egy olyan pasi is akire igazak a fentiek, tehát csúnya, csóró, semmije sincs alig tud megélni, nem tett le semmit az asztalra élete során, és még a teste sincs kidolgozva tehát semmi értékei nincsenek. Ebben az országban rengeteg ilyen pasi van, de rengeteg. Tapasztalataim szerint az ilyenek is jó csajt akarnak maguknak.
2017. febr. 26. 12:39
1 2 3 4 5
 11/48 A legrosszabb ***** válasza:
6%
Nekem nemhogy jó csaj nem kéne, de úgy általánosságban csaj sem, nő sem, senki sem. Majd ha mindent képes leszek megteremteni, akkor esetleg lehet róla szó, hogy egy nőt befűzzek, s a stabil körülmények közé pottyantson egy gyereket.
2017. febr. 26. 13:25
 12/48 anonim ***** válasza:

Utolsó az a kutyust se érdekli,hogy neki ez megfelel.

A kérdés az mitõl lesz vonzó a màsiknak.

A munkàltatót se érdekli se ügyes bajos dolgod se azt,hogy honnan szerzel tapasztalatot.

Old meg magad,legyél életrevaló vagy mehetsz gyàrtósorra.

Csajolnàl is,õket nem érdekli hogy egy pasinak mi a megfelelõ olyan jõt kell talàlni aki aszisztàl ehhez.

Itt meg kell vizsgàlni,hogy kongruens-e az adott típusú csajhoz ha nem akkor vàltoztasson rajta vagy fogadja el hogy alacsonyabb kategóriàs nõje lesz.

Mindenki nem lesz a Googlenél fejlesztõ vagy a Morgan Stanleynél.

2017. febr. 26. 13:29
 13/48 anonim ***** válasza:
66%
9-esnek ment a mondandõm.
2017. febr. 26. 13:29
 14/48 anonim ***** válasza:
40%
Még mindig lemaradtak abban a történelmi korban,ahol egy nő akár egy ronda igénytelen fazonnal is leállt,csak vénlány ne legyen.A szocial-darwinizmus szerint ők meg kihullanak,ahogy megérdemlik.
2017. febr. 26. 13:31
 15/48 anonim ***** válasza:

Pontosan utolsó.

Ez a,, dögöljön meg aki nem életképes "

Ez van.

2017. febr. 26. 13:35
 16/48 anonim ***** válasza:
31%

Nem értem miért kell mindig ennyire sztereotip gondolatokat és kérdéseket kiírni.

A kérdésedre a válaszom: a férfiak mindig általánosítják a nőket - több nő írása az oldalon. A te kérdésed:szintén általánosítás és egyoldalúság, hiszen sok nő is azt teszi amit a kérdésedben a férfiakra vonatkozóan megfogalmaztál és azt írtad h sok férfi.

2017. febr. 26. 13:36
 17/48 anonim ***** válasza:
71%
15:Én az ilyen típusú emberekre mondtam,hogy megérdemlik,hogy kihulljanak,mert semmit nem tesznek azért,hogy piacképesebbek legyenek azok számára,akikre igényük van.Aki nem egy matyóhímzés,de legalább jó fej,azzal semmi bajom,ahogy a legtöbb embernek sem.Viszont azok,akik csak elvárni tudnak a párjuktól kívül-belül,de semmilyen értelemben sem raknak keresztbe egy fűszálat sem azért,hogy ne kelljen leadni az igényeiket,azok megérdemlik/megérdemelnék,hogy egyedül haljanak meg,nemtől függetlenül.
2017. febr. 26. 13:46
 18/48 anonim ***** válasza:
12%
Ne te mondd meg nekem hogy mit akarjak és mit ne, ok? Tapasztalataim szerint te egy beképzelt 3,14csa lehetsz.
2017. febr. 26. 13:57
 19/48 anonim ***** válasza:
22%

Ki vagy te, hogy megítéled ki ronda és ki nem?

Én pl szerintem baromi ronda vagyok, de volt már olyan nő, akinek teszettem.

2017. febr. 26. 14:01
 20/48 anonim ***** válasza:
62%

Pont errõl van szó.

Utolsó kettõ nem fogja fel mirõl van szó.

Egybõl beképzelt 3,14csa ha egy nõ felvàllalja igényeit.Magyar hozzààllàs.

Nem csodàlom a nõk ki vannak a palikra.

2017. febr. 26. 14:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!