Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok pasi ronda, nincs egziszte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok pasi ronda, nincs egzisztenciája, iskolázatlan, semmit nem tett le az életben mégis jó csajt akar. De mire fel?

Figyelt kérdés
Mire fel akar magának szép és fiatal barátnőt, egy olyan pasi is akire igazak a fentiek, tehát csúnya, csóró, semmije sincs alig tud megélni, nem tett le semmit az asztalra élete során, és még a teste sincs kidolgozva tehát semmi értékei nincsenek. Ebben az országban rengeteg ilyen pasi van, de rengeteg. Tapasztalataim szerint az ilyenek is jó csajt akarnak maguknak.
2017. febr. 26. 12:39
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
0%

Jajj, de hiányzott a magyarozás...

Miért lenne rám ki akár egy nő is? :D

Nagyon ismerhetsz :D

2017. febr. 26. 14:08
 22/48 anonim ***** válasza:
58%

Ezt làtom,plusz àltalànossàgban beszélek.

A magyar csak panaszkodni tud,ha valami nem jó rinya megy de tenni érte ààà.

Balàzska ennek ékes példàja ennek.

Rengeteg nõvel beszéltem és panaszkodnak hogy a pasik nem tudnak a nõkkel bànni,semmi stílusuk,kommunikàlni se tudnak,se jövõkép se cél,vagy nyikhajok vagy dagadékok.

2017. febr. 26. 14:15
 23/48 anonim ***** válasza:

Én azt látom, hogy a környékbeli cigányok lopnak, verik a nőket és megerőszakolják saját gyerekeiket.

Akkor minden cigány ilyen?

Nem mondom, hogy nincs igazság abban amit mondasz, de azért rasszizmust ne keverjük már ide...

2017. febr. 26. 14:20
 24/48 anonim ***** válasza:
35%

Nagy áltlánosságban igen ilyenek.

Nézd meg a magyarokat.

Mind rinyál,de amikor elmondjuk bazz piacképes szakma kell,menj edzeni,vagy képezze magát,fejlessze személyiségét.

Jaaaaa hát ő nem akar semmit tenni de a cél kellene.

Munkanélkül akarnak mindent,de mivel nem megy ezért rinyálnak folyamatosan,ahelyett hogy letolná a seggét a terembe,tanulna,vagy bármit ami jobbá tudja tenni az életét.

Ez a baj,

2017. febr. 26. 14:25
 25/48 anonim ***** válasza:
33%

25

Akkor a négerekről vagy arabokról mit mondanál?

Ne legyél már ennyire korlátolt, próbálj meg egy kicsit liberálisabb lenni...

2017. febr. 26. 14:27
 26/48 anonim ***** válasza:
51%

igen, mert a cégvezető, iphone os és BMW fazonoknak alanyi jogon jár a p*na, mert ők, letettek az asztalra XDXDXDXD

látom sok itt a pua mester meg agymosott...

2017. febr. 26. 14:29
 27/48 anonim ***** válasza:
44%

Igen letettek utolsó pont ez a lényeg.

Olyan a személyisége,hogy tudja mit akar,ő megszerzi ami kell.

Céljai tervei vannak,amit megvalósított.Tudod az a ,,BMW-s gyökér" akit ledegradálsz nem rinyált hanem az az ember megcsinálta,az az ember elérte amit akar,és ez is a vonzó a nőknek mivel egy ilyen pali értéket ad és teremt,tudom adót csal átver másokat most ez jön,a lényeg,hogy erőforrásokkal rendelkezik.

Igen PUA és coach agymosott vagyok,és tudod mit büszke is vagyok rá,mert a nők imádnak engem,mosolyognak keresik az emberek a társaságom a HR-s lányok is olvadnak tőlem és tudod mit ki is használom,hogy könnyebben szerzek melót jó magas fizuért és dolgozok,hogy ,,BMW-s köcs.g PUA agymosott legyek" továbbra is.

Csonáld utána igen ő letett az asztalra dolgokat,szerinted ki tett le?

A csóró burgerforgató Balázska aki semmi értéket nem teremt hanem csak hótrészeg mindennap és itt rinyál,mit vártok?

Hogy majd bekopogtatnak a szép lányok és huhhh Balázs gyere velünk nem kell csinálj semmit csak gyere,olyan vonzó vagy,hogy se egzisztenciád se alkatod nem jó,és olyan vonzó vagy nekünk versenyzünk érted.

Ez kellene nem?

Üdv. egy ,,PUA,coach agymosott programozó aki kigyúrt" 29F

2017. febr. 26. 14:39
 28/48 anonim ***** válasza:
24%
Helyben vagyunk a pua lovagokkal, csak hadonásznak a levegőben az "óriási" kardjukkal ők is :D
2017. febr. 26. 14:59
 29/48 anonim ***** válasza:
7%

Pontosan mit akarsz ezzel mondani utolsó?

Mi a bajod azzal,hogy valaki a személyiségét akarja fejleszteni,mert kicsit többet vár el ,,jó az ahogy van majd lesz valahogy"-nál?

Ha nem fejlődsz akkor visszafele fejlődsz és végül csá.

Majd rájössz ha mondjuk melódban nem léptetnek elő vagy maradsz ugyanazon a szinten közben minden haverod mondjuk elhúz melleted,és majd megy az irigykedés.

Én nem hadonászok én tudatosan épitem az életem,szakmailag fejlődök minden egyes nap pluszt teszek a melómban elérem azt,hogy én legyek az aki nélkülözhetetlen.

Fejlesztem magam tovább,tanulok,minden áldott nap,plusz fejlesztem a személyiségem,hogy sokkal jobb pozíciókat tudjak megpályázni,top vezetői karriert is elérjem,ehhez kell a kommunikáció,teszbeszéd,hogy rád néznek és a kisugárzásod alapján tudják igen ő az ő kell ide ő rendet tesz,és én legyek az akinek odarakják majd a felsőkategóriás verdát benzin kártyával,külföldi kiküldetéssel.

Sokat köszönhetek a PUA-nak de utálom ezt a szót,az önfejlesztésnek és a pszichológiának,konkrétan már a fizum magasabb mint néhány vezető beosztásunak igaz más szakmában mint nekik,de érteni kell a lényeget.

Foglalkoztál egyáltalán már önfejlesztessél?Tudod te miről szól?

Jvaslom nézz utána Gidófalvi Attila youtube-os bideóinak aztán majd rájössz.

Igen tudom most jön a következő MLM-s ne magyarázzon.

Lehet neked az így jó de más többet akar elérni többet akar magából kihozni.

2017. febr. 26. 15:09
 30/48 anonim ***** válasza:
51%

Látom szépen lepontoztok, de azért kifejtem magam.

Az, hogy a ronda és buta pasiknak milyen nő kell, miért zavar?

Egyetlen okot találtam hirtelen, hogy a kérdező se tud magasabb ligában keresgélni és menne lentebb. Viszontt ott sem kell senkinek. Szerintem azért mert nem tudja saját magát reálisan viszonyítani másokhoz, tehát beképzelt 3,14csa.

Ha meg a ronda pasi mint én nem találunk nőt aki nekünk tetszik, az miért zavar téged?

2017. febr. 27. 06:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!