Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok pasi ronda, nincs egziszte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok pasi ronda, nincs egzisztenciája, iskolázatlan, semmit nem tett le az életben mégis jó csajt akar. De mire fel?

Figyelt kérdés
Mire fel akar magának szép és fiatal barátnőt, egy olyan pasi is akire igazak a fentiek, tehát csúnya, csóró, semmije sincs alig tud megélni, nem tett le semmit az asztalra élete során, és még a teste sincs kidolgozva tehát semmi értékei nincsenek. Ebben az országban rengeteg ilyen pasi van, de rengeteg. Tapasztalataim szerint az ilyenek is jó csajt akarnak maguknak.
2017. febr. 26. 12:39
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
100%

Ha zuláger lennél kigyúrt lennél, a MUNKA megedzi a testet és a lelket is. Nem kéne időt és pénzt áldoznod a konditeremre bár akkor valszeg BMW-re sem futná. Mindig csodálattal fordulok a hozzád hasonló emberek arroganciája felé amit a kétkezi munkások irányába tanúsítatok. Óbégattok "Mit tett le az asztalra !". Tudod mit tesznek le az asztalra ? Azt teszik le az asztalra, hogy felhozzák a föld gyomrából azokat az anyagokat melyekből a te karórád, BMW-d, satöbbid van, feldolgozzák, gondosan összeszerelik. Mások szenet hoznak fel, fákat vágnak ki, követ/sódert bányásznak, olajat vagy uránt amiből áramot, üzemanyagot, kátrányt bitument állítanak elő, hogy működjön a számítógéped, utak, városok épüljenek hogy legyen hol furikáznod a BMW-del. Végül de nem utolsó sorban eljusson a hamburgerpogácsa a hamburger forgató Balázsnak, hogy rakhassa a pofádba miközben te ketchupt köpködve üvöltöd a világba hogy "Mit tett le az asztalra.". Érdekességként megjegyzem, hogy a felsorolt pozíciók egyikében sem dolgoznak nők. Tipikus pénzes proli látásmódod van PUApötsű barátom.

30/f

2017. febr. 27. 06:20
 32/48 anonim ***** válasza:
100%
Pi.Máté:Ha életedben nem találkoztál olyan nővel 20 éved alatt,vagy 30,akinek nem,hogy nem tetszel,neked se tetszik,elég nagyok lehetnek az igényeid.De ha már nincs járvány,háború,ami megtizedelné az emberiséget,se olyan szintű marhulás mint anno a Hummeresnél,kell a rondaság és finnyázás kettőse,ami kiváló fogamzásgátló módszer és aki nem tud nyújtani semmit,de még tenni se képes érte,az kihullik.Nem is baj,ha nem szaporodik mindenki,bár egy bizonyos társadalmi rétegnél is elindulhatna egy ilyen felfogás,mert akkor szebb világ lenne.
2017. febr. 27. 07:48
 33/48 anonim ***** válasza:

Látod ennyi! Miért zavar?

És tényleg, nem tervezem reprodukálmi magam. Majd megteszi más helyettem (hozé ármándó, lakatos nintendó és barátaik).

2017. febr. 27. 09:23
 34/48 anonim ***** válasza:
44%

31-es.

Nem leszek tróger melós,mert tudod én TANULTAM és tanulok is,hogy sikeres ember legyek,többet nézek ki magamból,hogy zuláger legyek.

Kicsit nagyobbra tartom magamat annál.

Igen beképzelt vagyok tudom szerinted,meg ilyen olyan.

Ezeket a melókat BÁRKI ismétlem BÁRKI megtudja csinálni 10 perc amíg elmagyarázom,kb.

Na próbáld meg egy szoftverfejlesztő,egy jogász,vagy egy elemző,tanácsadó esetében ezt elérni.

Szerinted miért kérnek a cégek 2-3-4 év gyakorlatot?

Meg miért fizetnek minket szakembereket?

A tróger melós pikpak pótolható pont ezért nem értékelik a munkáját mert bárki el tudja látni még egy Down szindrómás is.

Nem hiszed nézd meg a statisztikákat,hogy a cégek panaszkodnak nincsen IT-s,nincsenek programozókmert nem klappol vagy a nyelvtudása,vagy a szakmai tudása vagy nem érti a dolgokat vagy nincs gyakorlata vagy nem jól kommunikál.

A jó szakembert kb. leszopják,de nem kell fejlesztő legyen elég egy vízvezeték szerelő vagy egy komoly festő.

Nézd meg mennyiért dolgoznak mennyit visznek haza.

Egy festés 3-400e Ft.

Úgy,hogy aki segédmunkás csak magának köszönheti,ha lenne sütnivalója akkor lehetne festő lehetne gáz/vízszerelő/hegesztő.

Ez az ő döntése egye meg amit főzött magának.

És tudod ők fogják a legelőbb elveszíteni a munkájukat mert már itt az IoT(Internet of Things),a mesterséges intelligencia amikor is a melókat automatizálni fogják,robotok fogják végezni,pl: akik felhozzáka sódert,secc perc alatt kifejlesztünk egy olyan robotot ami ezeket elvégzi.

A mekiben is szintén robotok fognak burgert sütni és forgatni elmondanám,kassza is automatizálva lesz.

Ez van,sajnálom ha kiábrándítottalak.

Nem véletlenül nem vonzódnak a nők a zulágerekhez,mert nekik ez a szintjük,innen nincsen tovább,és akinek ez megfelel annak nincsen ambíciója és akinek nincs ambíciója az nem fejlődik hanem visszafele fejlődik és a nők ehhez nem fognak asszisztálni.

El kell fogadd.

Szídhatsz engem mint PUApötsüt,csak tudod a nőket mi kapjuk meg,pont az orrotok elől szedjük fel a top kategóriás lányokat,és képzeld munkámban is megbecsülnek,jó magas fizetésért,amit emelnek folyamatosan,kiválóak a munka körülményeim,klímás iroda,MacBook laptopom van.

Köszi de nem leszek segédmunkás bocsika,hogy filléreskedjek,dughassam a szutyvadék dagadt nőket,akik senkinek se kellenek ezért igényeiket leadva összejönnek egy melóssal,mert nem tud mást,nem kell a komolyabb kategóriának.

Inkább élem a PUApötsü életemet,most komoly párkapcsolatban élek,nem csalom meg a párom mert csinos fullra,kedves és odaadó,utazgatunk,wellneszezés,szakmailag fejlődök odateszem magam,mindig belerakom a pluszt a melómba.

Azt a plusz egyet.

Tanulj te is és lesz sikeres életed,én tudod ezrt megdolgozok keményen amíg ti vedeltek a kocsmába kannásbort,szídjátok az Orbánt,ti mindent jobban tudtok,köcsög BMW-s gyerek,miért ül ilyen kocsiba,hülye rib..ncok hát hogy képzelik,hogy nekik jobb pasi kell aki valamit felmuatott és megküzdött érte.

Irigység beszél belőled,de ott a lehetőség képezd magad tovább,de látom nem fogod,kkor így is maradsz.

Na én nem és a többi ,,BMW-s köcsög" sem.

2017. febr. 27. 10:46
 35/48 anonim ***** válasza:
62%

Jézusom.

Top nők, top irodák, nevetséges.

2017. febr. 27. 11:58
 36/48 anonim ***** válasza:
0%

Miért nevetséges?

Mondom érzem az irigységet nálad?

Miért jobb kint télen a fagyban vagy nyáron a 2500fokban melózni,semmi karrier lehetőséggel minimál bérért melózni?

Mit ad hozzá a minőségi élethez?

Komolyan kérdezem?

Kihajtod a beled kb. és kapsz alamisznát megaláznak,a nők is semmibe se vesznek,nem tehetsz meg dolgokat,plusz mondom itt a IoT is,lassan munkátok sem lesz.

Nem rossz érzés,hogy egy vagy a sdok közül,hogy bármikor pótolható vagy és nem megbecsült munkát végzel?

2017. febr. 27. 12:02
 37/48 anonim ***** válasza:
0%

Ezzel szemben mi ,,top irodában" ülünk,kiváló munkakörülmények között,MAcBook Prot adtak nekünk,konkrétan ami nem írom le mennyibe került most jelenleg 5-n vagyunk de most indulnak a projektek,nulláról felhuzunk egy alkalmazást,szerintem picit több lehetőségünk van,tapasztalat szerzés,odamegyek melózni ahova akarok még több pénzért,tárt karokkal vár külföld minket,adnak mindent, BMW-nél egy fejlesztő kap egy kocsit benzinkártyát is.

Egyik barátom a Googlenál fejlesztő,nagyon okos srác,anyjáéknak adott 15 milliót,hogy vegyenek egy kecót itthon,irodában minden van,konditerem személyi edző,kaja dögivel,kaphat lakást is a cégtől.

Amikor nagyon beteg volt a cég konkrétan a teljes fizetését utalta neki és mondták,hogy várják vissza pihenjen nyugodtan és kapta a zsét heteken át,akár több hónapig is otthon maradhatott volna.

A cégnél többször kiemelték,plusz feladatokat kapott,volt,hogy ő oldott meg mindent,nagyon szeretik és ez látszik is az életén.

Na mot egy melós hol kap ilyeneket?

Mit kap?

Örüljön,hogy kap némi prót és kuss van.

Ez a durva igazság.

Másik programozó haverom keveselte a bérét,odament a vezetőjéhez és bevágta,hogy most mond fel mert kevés a fizuja,egyből muszály volt emelnie,konkrétan a csávó szinte reszketve kérte,hogy emelni fog csak maradjon.

2017. febr. 27. 12:14
 38/48 anonim ***** válasza:

Utolsó, sok igazság van abban amit írsz, bár a stílusoddal kezdhetnél valamit na mindegy. Abba viszont nem gondolsz bele-miért is tennéd, az EQ-d a béka segge alatt- hogy nem mindenki lehet ekkora ász szakmailag, agyilag, mint te vagy a példában említett haverjaid.

Ez egyszerűen képtelenség hogy aból legyen kvázi zseni, akiből csak akarod.

Most hiába mondod te random Pistikének hogy legyél IT-s mert az de jó, ha neki az ég világon semmi érzéke, képessége nincs ahhoz, sem más műszaki területhez. De lehet mondjuk nagyon megy neki a humán terület, elmegy hát tanárnak, pl...Ez csak egy példa akármint írhattam volna. Lényeg a lényeg, ő is letett valamit az asztalra (képességeihez mérten), de értelemszerűen nem lett tőle olyan vagyonos és sikeres mint pl te. Akkor most ezért bele kell rúgni, mint a világ lustájába lúzerjébe?

Én úgy gondolom mindenkinek van egy szintje ami fölé már nem tud menni ha a fene fenét eszik sem.

Te szerencsés vagy abban vagy jó, amire van kereslet is, de ez a stílus "a proli melósokkal" szemben megengedsz magadnak eléggé visszataszító-bár gondolom hidegen hagy-

Én speciel az utolsó forintot nem sajnálom sem tőled sem a társaidtól elvégre megdolgoztatok azért a pénzért azért az autóért azért a házért, de ezt a fajta aroganciát, ami amúgy össznépileg árad belőletek nem igazán tudom megérteni. Most őszintén neked attól emelkedik a fizud hogy bunkózol és lealázol másokat? Vagy plusz autód házad származik belőle? Erősen kétlem, de valahogy mikor megnyilvánultok ilyesmi fórumokon mindig úgy beszéltek a földi halandókkal mint akit a seggetekből rántottatok elő.

2017. febr. 27. 14:25
 39/48 anonim ***** válasza:

Jó látni, hogy Patrick Bateman is köztünk jár. :D

Amúgy tényleg kicsit visszatetszőnek tűnhet a stílusa, de szerintem inkább ezt a proli, mindig másokat hibáztató, magát áldozatnak beállító mentalitást alázza, nem magukat az embereket.

2017. febr. 27. 14:31
 40/48 anonim ***** válasza:

39-es így van.

A szakmunkást pl sose néztem le,sose nem picsognak hanem csinálják a dolguk,pl sok hegesztő,festő.

Ők miért nem picsognak?

Mert ha nem tetszik nekik mennek külföldre pl.

És nem kell mindenki IT-s legyen hanem elég egy jobb szakma is speciel.

2017. febr. 27. 14:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!