Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan nők akik kifejezetten a harározatlan, gyengébb pasikhoz vonzódnak?
"Lehet rá mindig mindenben számítani, nem csal meg, családcentrikus - gondoskodik a hölgyről és a gyerekről, stb. "
És ennek meg mi köze a határozatlansághoz és gyengeséghez? :)
Szerintem nem jól van megfogalmazva a kérdés. Határozatlan férfi nem kell, érzelmes (nem nyálas) viszont igen. Attól mert valaki határozatlan és gyenge (inkább gyengéd, és akkor értem a családcentrikusságot) nem feltétlen kedvesebb, odaadóbb.
Amiket mondtál nem jó tulajdonságok, az érzékeny (a másik felé) viszont pl az.
Nem zárja ki, de ezek minden nőnek vonzó tulajdonságok, ezt a pasi is látja, és ki is használja. Csalja az asszonyt, és előbb-utóbb valszeg otthagyja őket, max hétvégéken gyerekezik kicsit, hiszen még is csak az ő kölykei. Nagyon sok ilyet látok, ráadásul a 20 körüli csajaiknak nagyon vonzó, hogy hétvégéken ők is "babázhatnak" kötöttségek nélkül.
ne azért legyen odaadó, mert ő maga gyenge, és belém kapaszkodik.
ez nem azt jelenti, hogy nem lehet néha kétségbeesett, befordult, tanácstalan. én is vagyok, de nem tőle várom a megváltást. csak a bátorítást, a mellettem állást. én is ennyit tudok adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!