Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire nincs nő a Tinderen, vagy sok a fake profil?!
"Láttam már nőt tinderezni, másodpercenként húzgálta balra a férfiakat, és az a kevés, akiket lájkolt, az mind úgy nézett ki, hogy minden nőnek azonnal nedvesedik tőle a bugyija."
Én srácokat láttam tinderezni, hosszú percek alatt sem sikerült rájönnöm, hogy mi alapján húzogatják balra a (női szemmel) szebbnél szebb lányokat, vagy mi alapján állnak meg egy-egynél, hogy utána azt is kiikszeljék. Aki szerint a férfiak nem válogatnak a külső alapján, az szerintem nem ebben a világban él. A másik véglet meg az, hogy mindenkit lájkolnak, akinek lyuk van a lába között...
Én nőként egy csomó srácot lájkolok (naponta többször végignézem, hogy kik vannak a környéken), abból 2-3 jelöl be engem, de abból is csak elvétve írnak rám, vagy válaszolnak, ha én kezdeményezek beszélgetést.
Azt gyanítom, hogy nem a legelőnyösebb fotóid vannak. Érdemes profi fényképész által csinált, enyhén retusált (ha szükséges), sok fotóból kiválasztott képekkel tinderezni.
Megmutatod privátban milyen fotód van ott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!