Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennyire nincs nő a Tinderen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire nincs nő a Tinderen, vagy sok a fake profil?!

Figyelt kérdés
Eddig nagyon sok nőt "lajkoltam" ,olyanok is akik csak a sima átlag,de még egy darab visszajelzés nem jött hogy én tetszenek valakinek,pedig annyira nem nézek ki rosszul,főleg nők valaszara lennék kíváncsi!27/F

2017. febr. 25. 05:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
70%

"Láttam már nőt tinderezni, másodpercenként húzgálta balra a férfiakat, és az a kevés, akiket lájkolt, az mind úgy nézett ki, hogy minden nőnek azonnal nedvesedik tőle a bugyija."

Én srácokat láttam tinderezni, hosszú percek alatt sem sikerült rájönnöm, hogy mi alapján húzogatják balra a (női szemmel) szebbnél szebb lányokat, vagy mi alapján állnak meg egy-egynél, hogy utána azt is kiikszeljék. Aki szerint a férfiak nem válogatnak a külső alapján, az szerintem nem ebben a világban él. A másik véglet meg az, hogy mindenkit lájkolnak, akinek lyuk van a lába között...

Én nőként egy csomó srácot lájkolok (naponta többször végignézem, hogy kik vannak a környéken), abból 2-3 jelöl be engem, de abból is csak elvétve írnak rám, vagy válaszolnak, ha én kezdeményezek beszélgetést.

2017. febr. 25. 10:24
 12/17 anonim ***** válasza:
Hát akkor vagy nekem volt qrva nagy szerencsém vagy pedig inkább te töltöttél fel valami előnytelen fotót magadról, de én alig több mint egy hete használom ezt a f*s alkalmazást - csak kíváncsiságból - és már legalább vagy 20 csaj visszajelzett, még egy csinos olasz meg egy angol csaj is. Pedig külsőre én sem vagyok egy Joe Manganiello (a testalkatról meg aztán nem is beszélve, ezért sem adtam meg arról infót). Először én is azt hittem, hogy sok fake profil van, de én meg pont amiatt, hogy az első napon vagy 4-6 csaj egyből like-olt.
2017. febr. 25. 12:36
 13/17 anonim ***** válasza:
Egy mas nezopont: az app elmeletileg nem torli az inaktiv felhasznalokat, ok igy ugyanugy ott vannak, mint mi, akik hasznaljuk. Sokan kertek mar a Tindertol pl. hogy legalabb jelezze ki, hogy az adott profil mikor volt aktiv utoljara, de igy megint ott tartanank, hogy nem lenne meg az a "kritikus tomeg", ami miatt mindenki regisztralna vagy fenntartana a mar meglevo regisztraciojat.
2017. febr. 25. 19:45
 14/17 anonim ***** válasza:
Az miért baj, hogy valakik másodpercenként húznak balra embereket? Ez az alkalmazás erről szól. Így van kitalálva. Ez olyan, mintha arra panaszkodnál, hogy a 200 Ft-os pizzaszeletesnél senki nem ül le, senki nem veszi le a kabátját, és senki nem kezd el olvasni. Az a kávézó, meg a könyvtár.
2017. márc. 12. 09:43
 15/17 anonim ***** válasza:
Ezek szerint mégis csak annyira rosszul nézel ki. Van kamu profil is bőven, de a legtöbb nem az.
2017. márc. 12. 09:54
 16/17 Mi közöd Tőle ***** válasza:

Azt gyanítom, hogy nem a legelőnyösebb fotóid vannak. Érdemes profi fényképész által csinált, enyhén retusált (ha szükséges), sok fotóból kiválasztott képekkel tinderezni.

Megmutatod privátban milyen fotód van ott?

2017. márc. 12. 11:03
 17/17 A kérdező kommentje:
Kifogsz röhögni az a baj :D
2017. márc. 12. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!