Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennyire nincs nő a Tinderen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire nincs nő a Tinderen, vagy sok a fake profil?!

Figyelt kérdés
Eddig nagyon sok nőt "lajkoltam" ,olyanok is akik csak a sima átlag,de még egy darab visszajelzés nem jött hogy én tetszenek valakinek,pedig annyira nem nézek ki rosszul,főleg nők valaszara lennék kíváncsi!27/F

2017. febr. 25. 05:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
41%
A nők csak a leges-leges-legjóképűbb férfiakat lájkolják. Láttam már nőt tinderezni, másodpercenként húzgálta balra a férfiakat, és az a kevés, akiket lájkolt, az mind úgy nézett ki, hogy minden nőnek azonnal nedvesedik tőle a bugyija.
2017. febr. 25. 08:02
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
1ső kommentelő amit írtál érdekes nézőpont de nem kell izgulni szerintem az egy dolog hogy valaki fizikálisan topon van de te lehetsz a munkádban lehetsz művészként vagy lehet hogy humoros vagy mittudom én a másik dolog hogy nem a 7 milliárd humán számára kell a legjobbnak lenni valamiben csak a kiszemelt számára
2017. febr. 25. 08:08
 3/17 anonim ***** válasza:
És#
2017. febr. 25. 08:09
 4/17 A kérdező kommentje:
1es akkor aki nem egy Brad Pitt a Trojabol vagy George Clooney annak mi értelme Tinderezni?
2017. febr. 25. 08:23
 5/17 anonim ***** válasza:
57%

"szerintem az egy dolog hogy valaki fizikálisan topon van de te lehetsz a munkádban lehetsz művészként vagy lehet hogy humoros vagy mittudom én"

És ezt hogyan tudják meg 1 másodperc alatt a képem alapján?

"1es akkor aki nem egy Brad Pitt a Trojabol vagy George Clooney annak mi értelme Tinderezni?"

Semmi.

2017. febr. 25. 08:24
 6/17 anonim ***** válasza:
34%
A képek alapján sehogy kivéve de pl ha eljársz egy olyan szakkörbe ahol az a téma amiben jó vagy ott bejön a csajoknak amúgy ha tényleg akarsz valamit akkor megoldod
2017. febr. 25. 08:32
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ha pl kiraksz egy vicces képet ahol mobdjuk elfordítva van az egész kép temeg lógsz a padon vagy mittudom én megmentesz egy macskát a képen az csípij a lényeg hogy mutasd meg kicsit a szemèlyiségedet a képen keresztül ebben az is jó ha pl gamer vagy és egy olyan kêpet raksz fel akkor olyan csaj jelol be aki pl lehet maga is gamer
2017. febr. 25. 08:45
 8/17 A kérdező kommentje:
7es most vettem gépet elég drágán😁 ez nemhiszem hogy érdekelné a nőket 😁de ki próbálom köszi a tanácsot!😁😊
2017. febr. 25. 09:01
 9/17 anonim ***** válasza:
Badoon pl akinek nem aktív a szuperereje az nem látja, ha belájkolod. De az is igazán lehet, amit az előzőekben írtak,bár néha engem is visszajelölnek,annak ellenére, hogy nem vagyok no1.
2017. febr. 25. 09:16
 10/17 anonim ***** válasza:
59-es, sajnos ennek nincs sok köze a valósághoz. A nők a való életben és a neten is külső alapján választanak párt, legfeljebb egy fokkal kevésbé válogatósak az életben, mint Tinderen.
2017. febr. 25. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!