Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire nincs nő a Tinderen, vagy sok a fake profil?!
Figyelt kérdés
Eddig nagyon sok nőt "lajkoltam" ,olyanok is akik csak a sima átlag,de még egy darab visszajelzés nem jött hogy én tetszenek valakinek,pedig annyira nem nézek ki rosszul,főleg nők valaszara lennék kíváncsi!27/F2017. febr. 25. 05:12
1/17 anonim válasza:
A nők csak a leges-leges-legjóképűbb férfiakat lájkolják. Láttam már nőt tinderezni, másodpercenként húzgálta balra a férfiakat, és az a kevés, akiket lájkolt, az mind úgy nézett ki, hogy minden nőnek azonnal nedvesedik tőle a bugyija.
2/17 anonim válasza:
1ső kommentelő amit írtál érdekes nézőpont de nem kell izgulni szerintem az egy dolog hogy valaki fizikálisan topon van de te lehetsz a munkádban lehetsz művészként vagy lehet hogy humoros vagy mittudom én a másik dolog hogy nem a 7 milliárd humán számára kell a legjobbnak lenni valamiben csak a kiszemelt számára
4/17 A kérdező kommentje:
1es akkor aki nem egy Brad Pitt a Trojabol vagy George Clooney annak mi értelme Tinderezni?
2017. febr. 25. 08:23
5/17 anonim válasza:
"szerintem az egy dolog hogy valaki fizikálisan topon van de te lehetsz a munkádban lehetsz művészként vagy lehet hogy humoros vagy mittudom én"
És ezt hogyan tudják meg 1 másodperc alatt a képem alapján?
"1es akkor aki nem egy Brad Pitt a Trojabol vagy George Clooney annak mi értelme Tinderezni?"
Semmi.
6/17 anonim válasza:
A képek alapján sehogy kivéve de pl ha eljársz egy olyan szakkörbe ahol az a téma amiben jó vagy ott bejön a csajoknak amúgy ha tényleg akarsz valamit akkor megoldod
7/17 anonim válasza:
Amúgy ha pl kiraksz egy vicces képet ahol mobdjuk elfordítva van az egész kép temeg lógsz a padon vagy mittudom én megmentesz egy macskát a képen az csípij a lényeg hogy mutasd meg kicsit a szemèlyiségedet a képen keresztül ebben az is jó ha pl gamer vagy és egy olyan kêpet raksz fel akkor olyan csaj jelol be aki pl lehet maga is gamer
8/17 A kérdező kommentje:
7es most vettem gépet elég drágán😁 ez nemhiszem hogy érdekelné a nőket 😁de ki próbálom köszi a tanácsot!😁😊
2017. febr. 25. 09:01
9/17 anonim válasza:
Badoon pl akinek nem aktív a szuperereje az nem látja, ha belájkolod. De az is igazán lehet, amit az előzőekben írtak,bár néha engem is visszajelölnek,annak ellenére, hogy nem vagyok no1.
10/17 anonim válasza:
59-es, sajnos ennek nincs sok köze a valósághoz. A nők a való életben és a neten is külső alapján választanak párt, legfeljebb egy fokkal kevésbé válogatósak az életben, mint Tinderen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!