Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves érettebb nők! Mennyit számít, ha a férfi diplomás? Mi számít még?
A kérdésem elsősorban olyan 30-45 év közti nőknek szól, akik nem zárkóz(ná)nak el 20-25 év körüli férfiak közeledésétől akár alkalmi, akár komolyabb jelleggel.
Mennyit számít az, ha ő már végzett a tanulmányaival, esetleg a szakmájában dolgozik is? Előny ez, vagy teljesen mindegy, hogy így alakult az élete vagy épp egy OKJ-s képzésen van és mellette betanított munkát végez?
Másképp tekintetek-e rá, ha egyedül él, mintha még a szüleivel lakna együtt? Ha tud főzni, gondoskodni magáról. Biztosít ez benneteket arról, hogy a srác nem pótanyukát, hanem egy társat keres maga mellé?
Befolyásol-e az, ha tapasztalt már mind párkapcsolati, mind szexuális téren? Tehát volt már évekig tartó komoly kapcsolata, de több rövidebb, és alkalmi is. Jobb ez, mintha eddig egy nővel lett volna egész életében?
Mi fog meg benneteket: ha a korának megfelelően néz ki, öltözködik, vagy esetleg "kisfiúsabban"? Vonatkozik ez a hajra, arcszőrzetre is.
És a végére mégegy kérdés: hol adtok teret elsősorban a fiatal férfiaknak? Neten, vagy esetleg szórakozóhelyen, hova szoktatok eljárni?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Kérdező 5-év rengeteg idő- tehát nem midegy,hogy 20-25 vagy 40-45-évesek a felek. De egy 10-12-év bőven jó ha érettebb nőt keresel.
42-vagyok és maximum lelki társnak vagy haverszerű barátnak tudnék elképzelni egy sokkal fiatalabb fiút.
Az inelligencia meg nagyon fontos.
Negyven évesen nálam fiatalabb férfival jöttem össze. Nem huszonévessel, az teljes mértékben elképzelhetetlen lett volna számomra, egész egyszerűen képtelen voltam vonzódni huszonévesekhez. Harmincas párom lett.
Igen, számított, hogy diplomás, mégpedig olyan végzettsége van, amivel bármikor el tud helyezkedni.
Igen, számított, hogy jópár éve egyedül él, képes gondoskodni magáról, nem mamapicifia.
Igen, számított, hogy volt már előttem stabil, hosszú távú kapcsolata és NEM a szexuális tapasztalat miatt, hanem azért, mert nem akartam olyannal lenni, akinek halvány fogalma sincs arról, hogy mi történik (normálisan) egy kapcsolatban egy év után, két év után, hogy egy kapcsolatért bizonyos dolgozni kell, hogy ne laposodjon el. Ebből a szempontból nekem csak az egy hosszú kapcsolata volt mérvadó, ezen kívül volt rövidebb, alkalmi viszont egyáltalán nem.
A páromra férfiként szeretnék tekinteni, tuti nem álltam volna szóba vele, ha bármilyen szempontból kisfiús lenne.
És végül: sehol nem adtam teret a fiataloknak az ismerkedésre. Társkeresőn, neten minden fiatalabb próbálkozót elutasítottam, szórakozóhelyen is próbálkoztak, de nem tudtam velük mit kezdeni. A párom egy közös társaságban ismertem meg apránként. Eleinte egyáltalán nem tekintettem rá potenciális társként a kora miatt. Aztán apránként, ahogy megismertem (kb. fél év alatt), megbizonyosodtam róla, hogy minden területen elég érett, hasonló az értékrendünk, gondolkodásunk és csak ezután kezdtem hozzá vonzódni.
Nekem számít, hogy diplomás legyen, de csak alkalmi/szexkapcsolatot tudnék elképzelni 20-25 közöttiekkel.
Ne legyen kisfiús, de ne is öregítse magát. Mindegy, hogy tapasztalt vagy nem, a lényeg, hogy mi, hogy tudunk együttműködni.
Nem számít kivel él, csak az, hogy legyen ideje rám.
Neten ismerkedtem eddig.
Kedves kérdező! Talán ilyen helyzetben vagy?
Intelligens ember vagy, egyértelmű,hogy szót értesz ezzel a korosztállyal. Én is ebbe tartozó nő vagyok és én is szót értek a huszonévesekkel, ez természetes.
De egy kapcsolat, még ha az alkalmi is, nem csak erről szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!