Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok neten ismerkedni fiatal lány létemre?
Sziasztok!
A szakításom után most jutottam oda, hogy szeretnék ismerkedni újra.
Mivel rossz még az idő, influenzaszezon van, nem járok még el annyira barátnőkkel táncolni, ide oda.
Gondoltam, hogy megpróbálok interneten új embereket megismerni.
Kíváncsiságból meg társkeresőre is regisztráltam, és hatalmas csalódás ért.
Nem találok férfias megjelenésű, jó kinézetű, értékes embereket.
Csinos, értelmes lánynak tartom magam. Sok hobbim, érdeklődési köröm van, szinte minden érdekel, de egyszerűen nevetséges helyzeteket szül az internet.
A fiúk, férfiak nagy része vagy külsőre nem tetszik, sőt, vagy ha tetszene, akkor a második sornál rájövök, hogy képtelen értelmesen megnyilvánulni.
Hol a gond? Rossz helyen keresgélnék?
19/L
Melyik oldon probaltal ismerkedni? Mert az se mindegy, hogy hol..
En pl. Tinderezek, van sok helyes-ertelmes fiu, csak lehet nalad tul magasan van a lec akkor.
19/l
A gond szerintem ott van, hogy nektek lányoknak alapvetően nem a külső a legfontosabb, többet nyom a latba a kisugárzás/egy srác magas szociális értéke, de a társkeresőn muszáj vagy a képek alapján dönteni, és mivel az illető személyiségét nem ismered, ezért a kép alapján a legtöbb landol a kukába. (egy tanulmány szerint a társkeresőkön a lányok a férfiak nagyrészét átlag alattinak értékelték, a kinézetük alapján. )
A maradék, aki meg képről bejön, azok között ki lehet fogni azokat simán, akik nem tudnak értelmesen írni, meg alapvetően a vonzóbb kigyúrtabb, meg "páwagyerek" srácok általában nem a magas intelligenciájukról ismertek.
Hát pedig, ha hiszitek, ha nem ez valóban így van...
Iszonyú nehéz az interneten ismerkedni. Az igaz, hogy rengetegen írnak. Na de milyen emberek?!
"Magas a léc!" Na persze...
Amúgy meg itt nagyon sok pasi normálisnak tartja magát és nem értik, hogy mi lehet a hiba, bennük tuti nincs. Aztán visszaírok nekik, majd a második levél után nagyon is szembetűnő, hogy miért nem találnak párt maguknak.
Szóval én nagyon is megértem a kérdező problémáját, mert tényleg elvétve, ha akad egy-két férfi, akivel egy hullámhosszon vagyok!
Ha jot akarsz magadnak, ne a neten keresgelj. A lelkinyomorultak szent helye a internet ezen resze, nokben es ferfiakban egyarant.
Bocsi skacok, eljenek a szemelyes talik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!