Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok neten ismerkedni fiatal lány létemre?
Sziasztok!
A szakításom után most jutottam oda, hogy szeretnék ismerkedni újra.
Mivel rossz még az idő, influenzaszezon van, nem járok még el annyira barátnőkkel táncolni, ide oda.
Gondoltam, hogy megpróbálok interneten új embereket megismerni.
Kíváncsiságból meg társkeresőre is regisztráltam, és hatalmas csalódás ért.
Nem találok férfias megjelenésű, jó kinézetű, értékes embereket.
Csinos, értelmes lánynak tartom magam. Sok hobbim, érdeklődési köröm van, szinte minden érdekel, de egyszerűen nevetséges helyzeteket szül az internet.
A fiúk, férfiak nagy része vagy külsőre nem tetszik, sőt, vagy ha tetszene, akkor a második sornál rájövök, hogy képtelen értelmesen megnyilvánulni.
Hol a gond? Rossz helyen keresgélnék?
19/L
Előzővel egyet értek. Egyébként nagyjából egy cipőben járunk, kedves kérdező, csak hozzám talán kissé fiatalka volnál, na meg én kevésbé vagyok válogatós külsőre, mint te, viszont intellektuálisan és érzelmi világ tekintetében nagyon nehezen "botlok bele" olyan nőbe, aki megüt egy minimális szintet.
Ha megüt olyan szintet, akkor már foglalt volt - eddig ez volt a tendencia.
Egyébként kisgyermekét egyedül nevelő nővel is ismerkedtem már, de nem jött össze. Volt, hogy a gyermeke azonnal megkedvelt engem (mondjuk ez tendencia, "valamit zabálnak bennem" a gyerkőcök), de az esetben meg nem volt együtt rezgés, vibráció a nővel...
Szóval sok tényezős egy ismerkedés, bár nincsenek nagy igényeim.
Köszönöm!
Minden szavam igaz. Egy anonim oldalon miért hazudnék?
Rossz helyen keresgélsz.
A neten egy termék, egy darab hús vagy.
Ráadásul ott nagyon sok a selejtes ember.
Várd meg a tavasz, aztán menj ki az életbe a barátnőiddel, jobban jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!