Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért nyomkodjátok állandóan a telefont?
Egyszerúen nem értem, hiába próbálok szemkontaktust kezdeményezni a lányokkal, de nem lehet. Szinte kivétel nélkül mind a telefonját nyomkodja. Nagyon illúzióromboló, nem tudom egyszerűen hogy tudnak ezek a személyek ismerkedni. Én ha sétálok valahova mindig nézem a környezetet, házakat, embereket. Telefonra annyit nézek hogy max zenét váltok.
Már azon voltam, legutóbb hogy megkérdezek egy lányt, hogy mit lehet azon eddig nézni? De akkor meg gondolná, hogy ki ez a tahó...
24 F
Ezek nem negatív válaszok voltak, a legtöbb lánynak van barátja, az utcán ismerkedést amúgy is kevesen kultiválják. Én sosem nyomkodom a telómat, de olvasni szoktam tömegközlekedésen, vagy bámulok ki az ablakon, ugyanis nem ismerkedem utcán. Általában okkal vagyok ott, el kell jutnom valahová, nem fogok megállni beszélgetni, viszont idegennek nem adok meg elérhetőséget.
Ezek nem negatív dolgok. És senki nem írta azt, hogy lúzer vagy, hogy nincs baráti köröd, a többségnek viszont van, ezt azért kalkuláld bele.
na szóval én nem csak utcára értettem!
busz, orvosi megálló, pláza, iskola (amég jártam)
lassan már ha bemész egy kocsmába is ez van, undorító
aki letörölte a messengert miért kapott 0%-ot?
tőlem maximális respect, nekem mobilnetem sincs, nekem is mindig pittyegett az a sz*r, de én nem a messengert töröltem le, hanem feltöltőkártyás vagyok, így nem veszek rá mobilnetet, ha fontos akkor felhívnak.
aki könyvet olvas az nem gáz, vagy újságot, vagy tanul
itt épp ez a gáz, hogy valaki online beszél, pedig lehetne személyesen is...
1. Gondolom online azzal beszél aki nincs ott, tehát ez az egyetlen módja és olcsóbb mint telefonálgatni.
2. Az elején még az volt a baj, hogy nem akar senki ismerkedni, szemezni veled. Akkor a telefonon olvasás (vagy akár könyv olvasása) miben jobb?
33-as vagyok, elárulnád légyszíves, hogy hogyan beszéljek személyesen a két legjobb barátnőmmel, akik az ország másik végén élnek, és kb. havonta tudok velük személyesen találkozni? Akkor csak havonta egyszwr beszéljek velük, mert szerinted az online beszélgetés szánalmas? Vagy ha éppen sürgősen kell valami egy csoporttársamtól, ne írjak rá, hanem menjek el szélyesen a lakásához, mert az, hogy ráírok messengeren, ördögtől való dolog?
Amúgy ha nem lenne nálam az okostelefonom utazás közben, akkor sem ismerkednék veled, mert herótom van az ilyen technofób p.csöktől, akik ráadásul azt is meg akarják mondani, mit csináljak a saját szabadidőmben, mert úgy gondolják, a velük való ismerkedés értelmesebb elfoglaltság, mint ritkán látott barátokkal online beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!