Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért nyomkodjátok állandóan a telefont?
Egyszerúen nem értem, hiába próbálok szemkontaktust kezdeményezni a lányokkal, de nem lehet. Szinte kivétel nélkül mind a telefonját nyomkodja. Nagyon illúzióromboló, nem tudom egyszerűen hogy tudnak ezek a személyek ismerkedni. Én ha sétálok valahova mindig nézem a környezetet, házakat, embereket. Telefonra annyit nézek hogy max zenét váltok.
Már azon voltam, legutóbb hogy megkérdezek egy lányt, hogy mit lehet azon eddig nézni? De akkor meg gondolná, hogy ki ez a tahó...
24 F
Fuuuu ugyanezt gondolom, csak lányként. Marha idegesito.. Oke, ha itthon vagyok, en is elvagyok az internettel, de se suliban, se összejöveteleken, se utcán, sehol nem szeretem nyomkodni a telefonomat. Csak akkor netezem huzamosabban, ha itthon vagyok.. Akkor is csak face, mail csekkolás es YouTube, hírek es ilyenek. Nem szoktam mindenfele telefonos játékkal elba....szni az időm. Ha a tanórát unatkozom, akkor is inkább elmerengek, de egyszeruen nekem a fejem megfájdul a telefonrol es szerintem totál unalmas... Pedig lenne nekem is kivel chatelni, de személyesen jobban szeretek beszelgetni vagy telefonalni. Nagyon nagyon nagyon elegem van az okos telefonokbol - annak ellenere h hasznos, en is rendszeresen használom, de ez mar egy betegseg, ami ma megy!!!
18
"Ez borzasztó, ennyi elutasítás és negatív komment...
Nem találok szavakat, nagyon rossz irányba halad a világ. " - de miért, kérdező? Mi a baj azzal, hogy nem akarok ismerkedni? De komolyan...
Ha ismerkedni akarnék, megkeresném hozzá a megfelelő helyet és időt; club/romkocsma/olvasókör/hobbikör/kultúrális programok/satöbbi, millió lehetőség.
Az utcán nem ezért vagyok, hanem azért, mert muszáj. El kell jutnim a-ból b-be és kész.
Azzal, hogy utazás közben belebújok a telefonomba/könyvembe/akármimbe egyrészt - a lehetőségekhez képest - hasznosan töltöm az időmet, másrészt egyértelműen jelzem a környezetem felé (már akit érdekelne), hogy hagyjanak békén.
Tényleg nem értem, hogy mi ebben a rossz...
Sőt, valaki már írta előttem, hogy ez egy nagyon jó és hasznos szűrő lehet; aki felveszi veled a szemkontaktust, szemez veled, mosolyog rád, stb., az valószínűleg nyitott az ismerkedésre. Egy csomó felesleges kört és visszautasítást megspórolsz így, hiszen csak az "marad", aki nyitott az ismerkedésre...
Kérdező!
Te tudod értelmezni a válaszokban leírtakat?
Elolvasod őket?
A többség leírta, hogy kapcsolatban van, vagy nem akar ismerkedni! Miért erőlteted az utcán ismerkedést?
Mi ez az általánosító hülyeség?
Férfiak,nők, gyerekek,idősek, fiatalok stb...Rengetegen csinálják ezt,hogy a telefonjukat nyomkodják a buszon,utcán stb..Nem csak a nők..Úgyhogy nem is értem.
Egyébként mindenkinek a magánügye,hogy mit csinál,nem tartoznak elszámolással neked.
Az is megeshet,hogy éppen a párjuknak írnak.Mi közöd van hozzá?
Nem vagyunk egyformák amúgy.Van aki hozzá sem nyúl a telefonjához órákig,vagy akár napokig is.De van aki meg minden percben online. Mindenki maga tudja.
Nyilván ha az ember a barátaival van,vagy a párjával,vagy a rokonjaival,akkor szerintem is bunkóság a telefonba temetkezni.
De ha ismeretlenek között vagyunk,akkor miért ne telefonozhatnánk?
Nem mindenki akar amúgy ismerkedni..De ha neked mégis ők a célcsoportod,akkor próbáld meg neten felszedni őket.
"Már azon voltam, legutóbb hogy megkérdezek egy lányt, hogy mit lehet azon eddig nézni? De akkor meg gondolná, hogy ki ez a tahó... "
Jól gondolná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!