Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért nyomkodjátok állandóan a telefont?
Egyszerúen nem értem, hiába próbálok szemkontaktust kezdeményezni a lányokkal, de nem lehet. Szinte kivétel nélkül mind a telefonját nyomkodja. Nagyon illúzióromboló, nem tudom egyszerűen hogy tudnak ezek a személyek ismerkedni. Én ha sétálok valahova mindig nézem a környezetet, házakat, embereket. Telefonra annyit nézek hogy max zenét váltok.
Már azon voltam, legutóbb hogy megkérdezek egy lányt, hogy mit lehet azon eddig nézni? De akkor meg gondolná, hogy ki ez a tahó...
24 F
én szókeresőzök. :D
a metrón nem nagyon lehet nézelődni, az utazás pedig unalmas. ismerkedni se akarok, van barátom.
Tömegközlekedésen olvasni szoktam és közben zenét hallgatok, mivel idegesít a tömeg és a zaj.
Utcán, nem merem nyomkodni a telefont, mivel egyszer kerestem egy számot és rögtön megtaláltam egy oszlopot, ott nem kivitelezhető, de az utca szerintem nem is ismerkedésre való. Mindenki siet, megy a dolgára.
Egyébként, ha ismerős van nyilván leteszem a könyvet és a fejhallgatót.
De vonaton vagy az utcán nem ismerkedni szándékozom, arra ott vannak a szórakozóhelyek vagy egyebek, vagy ha utcán akarnék ismerkedni nem a telót nyomkodnám.
Egyébként is férjnél vagyok, így már kiestem, de azért a véleményemet leírtam. ;)
Nem mondanám, hogy függője vagyok a telefonomnak, sőt, viszont tömegközlekedésen például én is non-stop azt bámulom - ilyenkor olvasok (Kindle app).
Miért?
1. Imádok olvasni, de alig van rá időm, legalább ilyenkor kihasználom a helyzetet;
2. Nem szeretném, hogy bárki szemkontaktust akarjon velem teremteni vagy leszólítani;
3. Munka előtt/után (belvárosban élek, csak ilyenkor tömegközlekedem), nem igazán van hangulatom emberekkel foglalkozni. Amikor sétálok, nincs a kezemben a mobilom, de mindig megy a zene - lásd kettes pont.
Mindig mondom, hügye egy találmány ez a nyomorult okostelefon!
Úgy be tudja szippantani az embereket mint annak a rendje.
A párommal együtt tölthető kevéske kis időből naponta órákat vesz el!
Örökké pittyeg, bizzeg, csipog az a sz.r, valaki mindig irkál neki (barátok, családtagok). És persze azonnal válaszolni kell mert különben megsértődnek! :-(
Olyankor mindenki tud vele kommunikálni, csak én nem, aki ott vagyok fizikai valómban. Röhej!
Miért nem lehet a valós helyzetben ott lenni? Miért nem lehet a kollégákkal a munkahelyen beszélgetni, a családdal hétvégén, vagy telefonon (ami pénzbe kerül, ezért pár percnél nem lenne több)???
Volt hogy ilyenkor otthagytam, észre sem vette :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!