Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki megtaláltja előbb utóbb a párját még akkor is ha egy kövér férfinek a vékony csínos lányok az esetei?
Két pici apróság.
1. A kérdező egy szóval nem állította, hogy pajzsmirigy miatt lenne túlsúlyos.
2. Pajzsmirigy beteg nők is vannak. Meg ir-es, pcos-es, és a többi. Sőt, hormonokkal is mi tömjük magunkat, vagy nem akarunk gyereket, vagy nagyon is akarunk.
A társadalom mégsem fogad el egy nőtől semmilyen kifogást a túlsúlyra. 70 kg felett már labdába se rúgsz párkeresésnél.
Akkor most miről is beszélünk?
#21: A nőknél is ugyan az van mint a pasiknál.
Volt 78kg-os élettársam, és nagyon szerettem.
Semmi köze egy kapcsolatnak a súlyhoz.
"Mindenki megtaláltja előbb utóbb a párját"
Meseországban biztosan. Figyelj, ha neked így könnyebb, akkor élj abban a tudatban, hogy mindenki megtalálja előbb-utóbb a párját. De majd amikor 30 évesen is szűz maradsz, akkor ne lepődj meg!
A valóság ugyanis az, hogy nem mindenkinek lesz barátnője, akadnak olyan férfiak, akik szűzként halnak meg. De attól még nem sírnak egyfolytában, hogy nincs senkijük.
"gyereket soha nem akarok,mivel nem fogom rákölteni a pénzem"
állatok állatja vagy.
Miért is utolsó?
Jaaaah mert màs a célom??
Valaki ilyen vki olyan.
Nekem màs,én élni akarok nem 30 év rabszolgasàgot :)
Idő kérdése, de megtalálja.
Nekem is van 130 kiló feletti kollégám, 50 kilós feleséggel, 3 gyerekkel, boldog házassággal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!