Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mindenki megtaláltja előbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki megtaláltja előbb utóbb a párját még akkor is ha egy kövér férfinek a vékony csínos lányok az esetei?

Figyelt kérdés
2017. febr. 22. 11:14
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Igen meg.

De csak akkor, ha nem a vékony csinos lányt keresed, hanem a párodat, aki esetleg karcsú.

Nem a külsőn múlik, még akkor sem ha valakire azt mondja az átlag, hogy szép, vagy csúnya.

Ez az agyban dől el, és kémia.

Lehetsz akármilyen szép, ha összességében valami hibádzik, és nem indul meg a kémia.

Sajnos nem egyszer jártam így, és nem értettem.

Teljesen átlagos vagyok, kicsit pocakos már, de az utóbbi időben két, mások által is csodaszépnek tartott, vékony barátnőim voltak.

Írnom sem kell, hogy vége lett, és nem értettem magamat, hogy miért. Szépek voltak, testalkatuk rendben volt, okosak voltak, de valami, amit nem tudtam megmagyarázni mi, nem akart működni.

Ma egy nagyon vékony nő a párom, akit annyira vékonynak tartottam, hogy soha nem kezdtem volna ki vele, a szépsége is pedig átlag alatti.

Annyira de annyira szerelmes vagyok belé, és állandóan kívánom, és én nagyon szépnek látom.

Ami a legszebb, hogy ez viszont is igaz volt, és az érzések kölcsönösek.

Nagyon boldogak vagyunk.

És ekkor értettem meg, hogy ez egy kémia az agyban, az egész emberre kiterjed. Külső, belső, öltözködés, haj, illatok, szín, szexualitás, az élethez való hozzáállás, kölcsönösség...stb. Ha ez mind klappol mindkét részről, akkor megtaláltátok a párotok.

2017. febr. 22. 11:49
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát persze két nagyhambi között néha nézz körül hátha pont hozzád siet a nagy ő. Nem ártana tenni is érte valamit.
2017. febr. 22. 12:11
 13/29 anonim ***** válasza:
76%
Mi az akadálya, hogy egy kövér ffi lefogyjon?
2017. febr. 22. 12:25
 14/29 anonim ***** válasza:
8%

#13-as!

Ennek mi értelme?

Gondolom igen fiatal vagy még.

Például pajzsmirigy nem lehet?

Igaz mindenre van megoldás, de nem mindig releváns és megengedhető, moderáld magad.

2017. febr. 22. 12:34
 15/29 anonim ***** válasza:
63%

Már vártam a pajzsmirigyes beszólást,ej de vártam.

Egyéb kifogás?

Ha pajzsmirigyes akkor elmondom a metódot nem nehéz:

1. Lássuk csak elhízott vagyok,hmmmm okés tehát lehetőségek:

a)Google -> "Személyi edző" -> elmentek edzeni -> kajaterv -> szigorú betartás remeteként

Nem változok,ajajjj nem fogyok,igaz izmosodok de zsíros vagyok.

Á tudom már,nézünk egy orvost:

b) Google kereső -> ,,kövérség,betegség,orvos" -> keresés

Kapunk találatot,felhívjuk az adott orvost hozzáteszem belgyógyász vagy endokrinológus.

Doktor úr ez és ez a bajom.

Rendben uram ekkor és ekkor jöjjön be rendelésre megvizsgáljuk.

Ezután javaslatok:

1. gyógyszeres kezelés(Tyroxin hormont kapsz)

2. műtéti eltávolítás és úgy hormonkezelés

3 Elkezd vitaminokat is szedni mert az harmonizálja a működést és TÁDÁMMMMMM meg van a megoldás nahát.

2017. febr. 22. 12:39
 16/29 anonim ***** válasza:
31%

#15:

Csak halkan megsúgom, a kis pockot leszámítva, sportos vagyok. 190/87

Ám az ismeretségi köreimben többségében normális, átlag emberek élnek. Az az hajnalban felkel, elmegy dolgozni, este hazamegy, megfőz, kimos, gyereket nevel, majd este 10-kor ágyba zuhan, majd hajnalban újra megy a körforgás. Nem mellesleg 130-ból a kaját és a rezsiét alig bírja kinyőgni, a ruháztatás úgyszintén. Ha pedig gyerek van akkor hagyjuk is.

Így aztán nem az orvost, de a vitaminjai is esetleg az álmában.

Ez a nagy többség, azokról a fiatalokról inkább ne is beszéljünk akik átlag vagy átlag alatti családban élnek.

Tudod az elhízás/túlsúly nem véletlen népbetegség az olyan országokban mint a miénk is.

Dehát te ezt honnan is tudnád... Te vagy az Norbi? :D

2017. febr. 22. 13:29
 17/29 anonim ***** válasza:
Nem. Nem mindenki találja meg a párját. Főleg nem az abszolút ideálját.
2017. febr. 22. 13:30
 18/29 anonim ***** válasza:
25%

13!

Mondjuk nem akar lefogyni?

Nem mindenki akar gebe vagy átlagos testalkatú lenni, akkor sem ha a média és az agyhalottak ezt szeretnék elhitetni (persze, mert ebben van a biznisz..)

Pl. én egész életemben kövér voltam...és eszemben sincs lefogyni. Az olyan lenne, mintha a labda holnaptól kocka formát öltene...vagy a torták édes helyett, mind keserűek lennének.

2017. febr. 22. 13:32
 19/29 anonim ***** válasza:
22%

16 ismét kifogások.

Mikor hozol megoldást is?

Az,hogy 130-at keres csak magának köszönheti,miért gárt pulyát ennyi fizura?Tudatosan kellene az életet építeni,ahogy sokan tesszük.

Nem baromságokat tanulni,bölcsész büfészakon,meg nem lustálkodok,hanem képzem magam tovább.

Nem házasodunk ha nincs egzisztencia,előbb az életet kellene felépíteni.

Nem házasodok 130-as fizura,gyereket meg végkép nem csinálok,hanem felhúzom a hülye gumit,vagy a csaj beszedi a gyógyszert.

Én már gyerekként tudtam mit akarok,és tudatosan úgy építem az életem,lefektettem páromnak a szabályokat,hogy gyereket soha nem akarok,mivel nem fogom rákölteni a pénzem,ha így velem marad okés,ha nem akkor most menjen el.

Elején mindent letisztázunk,legalábbis én.

Aki akarja megoldja,és elmegy orvoshoz,ha nem akkor magára vessen de akkor ne rinyáljon jajj pajzsmirigy bajom van.

2017. febr. 22. 13:48
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

#19:

Örülj, hogy olyan családban nevelkedtél, ahol erre volt lehetőséged.

Ennek semmi köze a tanuláshoz, az orvosi diplomámmal sem keresek sokkal többet.

Én pedig sosem fogadok el hálapénzt, inkább kimegyek ételt osztani a rászorulóknak mint edzeni.

Ráadásul a leírt időben is többet dolgozom.

2017. febr. 22. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!