Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haveromnak elég minimálisak az esélyei csajozásban. Hogyan tudnék segíteni neki?
Azt kell tudni, hogy kb. egyidősek vagyunk és nekem már a 3-ik barátnőm van, neki még egy sem volt. Ha kérdezi tőlem, hogy szerintem mi a baj csak a jótékony hazugságokat tudom neki mondani, mert az igazság az, hogy (ki kell mondani) eléggé csúnya, stílusa nincsen, a humora meg egyfajta fekete humor amit általában csak én értek. Baromi okos srác, egy igazi kocka, lehet majd jó állása, de anélkül, hogy részletezném higgyétek el nagyon előnytelenek a testi adottságai, és a többi egy csajt sem érdekel.
Gyerekkori jóbarátom, egy iskolába járunk, ő másik osztályban van de a "ranglétrán" legalul, csesztették is egy időben amíg ki nem álltam mellette. Engem is majdnem megutáltak meg kérdezik folyton, hogy miért haverkodok vele, viszont gyerekkori jóbarátom sok mindenen vagyunk túl, nem fogom ilyen egyszerűen feladni őt. De hogyan segítsek mit mondjak neki? Önmagáért is ki kellene állnia és nem csak akkor ha nőt akar. 19/f
Szerintem a kockulás még jobban el fogja határolni. Általában, tisztelet a kivétel, de pont a hasonló srácok akik a gép előtt élik az életüket válnak félénkké, és minél több időt fog ott tölteni annál inkább. Te úgy segíthetsz neki, hogy elviszed olyan helyekre, programokra, ahol vannak lányok is. Olyan helyet válassz ahol jól kell kinéznie, menjen fodrászhoz, öltözzön másképp, alkalomhoz illően és ismerkedjen. Bele fog jönni.
Nekem szokásom az, hogy figyelem az embereket és magamban átváltoztatom őket, más haj, más öltözködési stílus és egy egészen más embert látok magam előtt. Pl. A fiúknak olyan egyforma a haja, szerintem lehetne vadabb frizurákkal próbálkozni. A borosta is jól állhat, az ingek nagyon divatosak, mintával, színnel lehet játszani. Nem pávásan kell kinézni, hanem dögös férfiasan:)
Amúgy igen, a 13-as válaszolóval egyetértek. Nagyon jókat írt. Ruhával, frizurával, arcszőrzettel lehet variálni. Csak meg kell találnia a hozzá illő stílust, ami jól áll neki.
Továbbá szeretném még javasolni, hogy beszéld rá valamilyen küzdősportra. Valami olyan helyen, ahol normálisak az emberek. Hidd el, nagy önbizalmat tud adni. Ha sikerült, akkor fontos, hogy egyedül járjon, tehát te ne menj vele. Mert azzal, hogy egyedül megy valahova, így nem támaszkodik rád, magára van utalva, ezáltal kicsit fejlődik a jelleme, férfiasabb, tökösebb lesz.
Aztán utána jöhetnek a csajok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!