Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Haveromnak elég minimálisak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haveromnak elég minimálisak az esélyei csajozásban. Hogyan tudnék segíteni neki?

Figyelt kérdés

Azt kell tudni, hogy kb. egyidősek vagyunk és nekem már a 3-ik barátnőm van, neki még egy sem volt. Ha kérdezi tőlem, hogy szerintem mi a baj csak a jótékony hazugságokat tudom neki mondani, mert az igazság az, hogy (ki kell mondani) eléggé csúnya, stílusa nincsen, a humora meg egyfajta fekete humor amit általában csak én értek. Baromi okos srác, egy igazi kocka, lehet majd jó állása, de anélkül, hogy részletezném higgyétek el nagyon előnytelenek a testi adottságai, és a többi egy csajt sem érdekel.

Gyerekkori jóbarátom, egy iskolába járunk, ő másik osztályban van de a "ranglétrán" legalul, csesztették is egy időben amíg ki nem álltam mellette. Engem is majdnem megutáltak meg kérdezik folyton, hogy miért haverkodok vele, viszont gyerekkori jóbarátom sok mindenen vagyunk túl, nem fogom ilyen egyszerűen feladni őt. De hogyan segítsek mit mondjak neki? Önmagáért is ki kellene állnia és nem csak akkor ha nőt akar. 19/f

2017. febr. 22. 10:37
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Legutóbb már azt mondta, hogy utálja a nőket, ami érthető is, mert van néhány csaj, akik folyton beszólnak neki és megalázzák.
2017. febr. 22. 10:43
 2/14 anonim ***** válasza:
Ebben a korban még nehéz ez mert a lányok is inkább a külsőségre mennek. Szerintem egyébként (de inkább az idősebb korosztályban) a magabiztosság, még ha csúnya is vonzóvá tehet bárkit. 19 évesen néhány ostoba éretlen kislány miatt ne váljon cinikussá mert ezt megérzik a lányok és aki esetleg nyitna felé, az is elfordul tőle. Talán kicsit gyurjon magàra külsőleg ha az arcával nem is tud mit kezdeni, és keressen olyan elfoglaltságot ami kiegyensúlyozottá tegeti.
2017. febr. 22. 10:50
 3/14 anonim ***** válasza:

Mitől csúnya amúgy?

Nyeszlett teste van, vagy mi?

Pattanásos?

Lehet rajta javítani?

Ő hogyan vélekedik magáról, a csúnyasága okoz önbizalomhiányt, vagy nem érdekli, és békében él önmagával?

21/L

2017. febr. 22. 11:06
 4/14 A kérdező kommentje:
Az arcvonásai aránytalanok, fejre inkább kövérnek tűnik miközben a teste vékony nyeszlett. A bőre hófehér, napozni nem tud mert azonnal leég. Régen nagyon vidám srác volt mostanra ez is megváltozott csak a hobbijának él (informatika) elzárkózik az emberek elől nyilván a cseszegetések miatt egyedül velem találkozik, mással nem is tudna.
2017. febr. 22. 11:10
 5/14 anonim ***** válasza:
Ilyenkor mindig kíváncsi leszek mi számít tenyleg olyan csúnyának.Embere válogatja..Nekem van egy munkatársam ferfi,elég fura alak,a külseje is nagyon durva,kicsit gusztustalanul is viselkedik,tovabb nem jellemeznem,de a 2.feleseget fogyasztja,es nem is humoros vagy bármi ilyesmi,totál nem.A felesege szedte fel,mert meglátta es azt monfta istenem milyen helyes,ki az a hulye akinek.ez a ferfi nem tetszik.😁 Nah.Ez azert intő pelda.Szerintem csak mák kell talalkozni valakivel,ahogy az elobb leírt pasi is.19 eves a haverod,ki is kupálódhat huszonéves korára.En bírom a fekete humort,mndjuk 34 vagyok.Sztem rendes h kiálssz mellette,de hazudni azert nem kell.Lehet elég lenne valamit a hajával kezdeni,vagy mit tudom én nem láttam Őt.Vagy csak tartani benne a lelket,Nehogy megutáljon 25 éves korára mindenkit.
2017. febr. 22. 11:19
 6/14 anonim ***** válasza:
Talán őszintének kéne lenni hozzá. Az, hogy nincs olyan arca, mint a címlapokon, az valóban hátrány, de olyan, amiből előnyt kovácsolhat. A felszínes lányoknak sose fog tetszeni, de ha művelt, okos lesz magas egzisztenciával, akkor a komolyabb nők harapni fognak rá. Tini korszakban ez rossz, mert tapasztalatlan marad, cserébe egy nő se fogja darabokra törni a szívét. Okosodjon, éljen a hobbijának, építse az életét. Aztán ha belefut valakibe, aki értékeli azért, amit fel tudott építeni, akkor ne engedje el.
2017. febr. 22. 11:22
 7/14 A kérdező kommentje:
Most magas egzisztencia alatt pénzt értesz? Mert az olyanokra ált. nem a komoly nők bukna hanem a gold diggerek szerintem.
2017. febr. 22. 11:28
 8/14 anonim ***** válasza:
6-os.Egy nő se fogja darabokra törni a szívét?Mist is darabokban van.Már pusztán azzal darabokban hever h a sok rosszindulatú ember beazólongat neki,nők is....Így mire az egzisztenciához jut addigra neki senki nem fog kelleni,vagy ha igen csak azert h Mindenkit megalázzon.Nehéz ám túlélni lelkileg a serteseket,beszólásokat,meg mondjuk emberileg is.Azt akkor tehet az egzisztenciára.Egyébként sem garancia a pénz h felszed valakit.És nem gondolom h azzal a nővel olyan jól járna akit csak a pénze érdekli...
2017. febr. 22. 11:34
 9/14 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy már engem is elgondolkodtat ez az egész, mert nem csak olyanok rúgnak bele, akik amúgy is hajlamosak rá, hanem olyanok is akik alapvetően mindenkivel normálisak és jóindulatúnak tűnnek. Félek pont ezért én is előítéletes leszek és megutálom az emberiséget pedig nem kéne de hát ha egyszer ezt látom...
2017. febr. 22. 11:52
 10/14 anonim ***** válasza:
64%
Jusson el egyetemig és nem lesz ilyen probléma, hogy belerúgnak. Éretlen kis mocskos társaságba kerültetek. Nálunk középiskolába se volt már divat a cikizgetés és kirekesztés.
2017. febr. 22. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!