Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, miért olyan nehéz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért olyan nehéz elfogadni egy normális értékrendű férfit?

Figyelt kérdés

... aki ráadásul még magas, és egyesek szerint helyes is.

Hogy mi a "gond"? Újratervezte az életét, mert 18 évesen rosszul választott egyetemet - viszont nem akart külföldre költözni, és csak a pénzért füvet nyírni vagy kaját osztani. Ehelyett másik szakot választott, és 33 évesen is tanul.

- nappalin végzi a biomérnökit, idén diplomázik

- szülei segítik. Na és?

2017. febr. 21. 13:18
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Az egyik válaszolóról nem derül ki, hogy mit végzett második diplomaként.

Az ismerős biomérnöknek tanul - azon túl, hogy rohadt nehéz -, és nincs belőle levelező. Ahogy villamosmérnökit vagy az orvosit sem lehetne elvégezni levelezőn munka mellett. Képtelenség.

"A fűnyírás és az ételosztás tisztességes munka. Tisztességes munkát lenézni belefér a normális értékrendbe?"

Ki nézte le a fűnyírást vagy az ételosztást? Én biztosan nem. Viszont az ismerősöm (de én sem) mennék külföldre egy kicsit több pénzért füvet nyírni.

Én nem védek semmit, senkit, pusztán azért volt a kérdés, mert kíváncsi voltam, mások hogy látják ezt. Szerintem rosszul, bár lehet, hogy én vagyok túl megengedő?

Akinek nem jött be a diploma (már ha van), mert s.zar szakot választott, az vagy nyugdíjig (ha lesz még...?) ebben dolgozik, vagy külföldre megy. Az ismerős nem akart külföldre menni, és nem is nyugodott bele abba, hogy még kb. 40 évig olyat végezzen, amit nem szeret, és nem is kap érte szinte semmit. Egy kicsit jobban állnak a szülei, így megtehette, hogy újratervez. Én nem értem, mi ebben a kivetnivaló? Ha nem lenne párom, és érdeklődne irántam, engem ez biztosan nem zavarna...

Miért jobb egy olyan férfi, aki már elköltözött otthonról, de közben egy bunkó állat, nem tiszteli a nőket? Mert azt mondjátok, hogy egy ilyen jobb.

2017. márc. 1. 14:11
 22/25 anonim ***** válasza:
73%
Senki nem mondta, hogy egy bunkó állat jobb, és, igen, te vagy megengedő. Amelyik nőnek egy 33 éves csecsemőre van szüksége, azzal magával is baj van.
2017. márc. 1. 14:27
 23/25 anonim ***** válasza:

ne haragudj, de a biomérnöki szak és az orvosképzés között elég nagy különbség van.

amúgy vannak, akik olimpiákat nyernek, miközben tanulnak/dolgoznak... de amúgy műszaki egyetemre, matek szakra, stb. járó HUSZONPÁRÉVES munkatársaim is voltak az előző munkahelyemen (multiban), akik tanulás mellett tartották el magukat. És nem, nem levelezőn tanultak. Kiküzdték maguknak a rugalmas munkarendet.

ha bele vagy zúgva az ismerősödbe, és zavar, hogy mások máshogy ítélik meg ŐT, akkor ne tegyél föl itt ilyen kérdéseket szerintem :)

2017. márc. 1. 16:09
 24/25 anonim ***** válasza:
# 23 Mert te elhitted, hogy a kérdező csak egy barát?
2017. márc. 1. 16:11
 25/25 anonim ***** válasza:

21. Az orvosi 6 év, ha 20 évesen kezded és megvágnak egy tárgyból elsőben akkor is 27 nagyon max 28 évesen végeznek az emberek. De nem b*sz*kodnak el 13 évet.

Az még az orvosi képzésnek is több mint a duplája, hát még a biomérnökinek.

Plusz fun fact: az orvosit végző ismerőseim java, ha más nem de nyáron melózik, sőt vannak akik hétvégente is szoktak pár órát.

2017. márc. 1. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!