Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor ilyen szingli pasikból Dunát lehet rekeszteni vagy esetleg mégsem?
Átlagos külső (esetleg kis pocak), 130-150 ezres fizetés, kedves, intelligens, megértő, empatikus.
Nagyon sokan azt mondják, hogy az ilyen pasikból Dunát lehet rekeszteni. Pedig szerintem ilyenekből van a legkevesebb. Legtöbben csak azt hiszik, hogy ilyenek, közben sajnos nagyon nem ilyenek :(
Szerintem a belső tulajdonságok szubjektív dolog, a buta is intelligensnek gondolja magát.
Aki ezt állítja az miből gondolja ezt, hogy csomó ilyen szingli férfi van?
sztem így van.
én is a csoport tagja vagyok: 170 nettó, kisvárosban élek, haverok nulla, nemrég költöztem ide. Egyedül élek (elég magányos), eljárok bulizni (szintén egyedül, mit tehetnék?), van egy öreg autóm (le kéne cserélni már).
Jól bánok a szavakkal, ismerkedés során sosincs baj a "kínos" csendekkel.
Mind mind megvan amit írtál...sőt: elég jól főzök, sportolok, és sokak szerint az átlagostól jobb külsőm van..sokkal.
De vagy én látom magam másképp, vagy az önbizalmamon kellene növelni....Elhinni, hogy igenis lehet esélyem ennél meg annál a lánynál is, és nem elkönyvelni magam lúzernek, és várni a csodát.
Rengeteg munkát fektetek az ismerkedésbe. Megtépáz lelki szinten a sok nemleges válasz (igaz h mindez online).
De mit tudok tenni? Ha nem akarok egyedül maradni menni kell előre, és nem feladni meg bezárkózni.
26/F
Csomó szingli pasi van, olyan is,amilyet te írtál.
Sajnos ezt első ránézésre nem lehet így megmondani senkiről
Én is ilyen vagyok, és nem azért mert én ezt mondom magamról, hanem mert mások mondják rólam hogy milyen kedves, intelligens, megértő vagyok.
És haveri körben is ismerek ilyet, bár ő már nem szingli, de nem volt könnyű nőt találnia, aki úgy tűnik hajtja nem kicsit, és kétségek között tartja, csicskáztatja, mivel megteheti hiszen tudja, hogy a srác sokáig szenvedett érte.
De aki nem tanulja meg eljátszani a "kihaénnem" macsót, és nem megy rá a mutogatásra (menőnek látszó öltözék, menőnek látszó autó, stb), annak nagyon nehéz egy nő figyelmét felkelteni, ugyan is a legtöbb nő első ránézésre dönt, mélyebb ismerkedésbe csak akkor megy bele, ha első ránézésre tetszik az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!