Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Honnan lehet megtudni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet megtudni, hogy szingli-e a csaj?

Figyelt kérdés
2017. febr. 18. 21:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Van rá egy mód, ami biztos eredményt hozhat. Kicsit merésznek kell lenni mondjuk hozzá meg bátornak.

Kérdezd meg tőle! :D

2017. febr. 18. 21:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Elment a kedvem, mert minden csajjal akikkel ismerkedtem, foglaltak voltak.
2017. febr. 18. 21:35
 3/8 anonim ***** válasza:
A legjobb barátnőjével folytatott levelezéséből. A lányok 90%-a ezzel a szöveggel utasít vissza, amit te is kaptál. Ha pedig olyan vagy, akkor sokan az ellenkezőjét állítják.
2017. febr. 18. 21:39
 4/8 A kérdező kommentje:
Személyes ismerkedés volt, nem társkeresés. 5 éve szenvedek, és egyre jobban unatkozok. Állandóan csak a munka, semmi más.
2017. febr. 18. 21:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát gyakorlatilag sohasem tudhatod biztosan. Ha nem ismered az illetőt, sem a baráti közösségét, akkor lényegében bármit mondhat neked, úgysem tudod ellenőrizni. De ha érdekled, és nincs senkije, akkor pl. elmegy veled randizni (mondjuk még ekkor sincs kizárva, hogy nem egy rossz kapcsolatban szenved éppen).
2017. febr. 18. 21:54
 6/8 A kérdező kommentje:
Akkor feladjam, vagy ne?
2017. febr. 18. 22:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Szerintem akkor add fel. Nagyon rá vagy görcsölve. Én soha nem kerestem még párt és nem is tervezem. Ez a görcsösség felőrli az életed és boldogtalanná fog tenni akármilyen egyéb sikereket is érsz el, ezt ne hagyd...
2017. febr. 18. 22:08
 8/8 A kérdező kommentje:
Akkor mikor lesz jó barátnőm?
2017. febr. 18. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!