Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan változtassak a gondolkodásmódomon, hogy legyen végre párkapcsolatom?
Basszus #10, most olvasom vissza, mekkora hülyeséget sikerült írnom... természetesen 2017 lett volna, bár van egy olyan érzésem, hogy jövőre sem fog változni.
Kérdezőnek: 22/F vagyok és semmi bajom azzal, ha nekem kell kezdeményezni, ha úgy érzem van értelme, akkor próbálkozok is. A megjegyzésem nem azért írtam mert én magam béna vagyok, hanem mert nem értek egyet a nőknek ezen gondolatával (ti. hogy csak a férfi kezdeményezhet). Pluszpont, ha a nő még sír is, higy nem veszik a jeleit, pedig ő a jobb füle mellett kétszer eltűrte a haját, aminek egyértelműen fel kellett volna hogy tűnjön a kiszemeltnek. Persze odamenni, beszélgetést kezdeményezni vele valahogy nem akaródzik.
Szóval, egyszerűen azt gondolom, hogy kezdeményezzen az, aki több hajlandóságot érez magában, és ne várjon senki a másikra.
Az utolsó kérdésre: legtöbbünknek igen, ugyanolyan "értékes" marad a lány, sőt, még inkább értékeljük, hogy képes modern nőként gondolkodni és nem csak várja, hogy valaki kopogtasson nála.
#9 voltam
#11: igen, ugyan olyan érdekes lesz ha a nő kezdeményez. Amikor egy jó randi végén a nő kezdeményezte a csókot attól nagyon jól éreztem magam, és azt gondoltam, hogy végre egy nekem való őszinte nő aki nem próbál görcsösen megfelelni a társadalmi elvárásoknak, és hasonló hülyeségeknek. Még jobban tetszett a lány.
Azt hogy kevésbé érdekessé válik egy kezdeményező nő, meg hogy a férfiak "vadászni" szeretnek, azt a cosmo írói találják ki, és az azt olvasó nők terjesztik, a férfiak megkérdezése nélkül...
lefogtok pontozni, de nem értek egyet az itteni válaszokkal. sajat tapasztalatból írok, hogy az a férfi, amelyik akar valamit lép, udvarol, megkeresi a nőt stb. aki nem lép, de ismeri a nőt, esetleg tudja is, hogy bejön neki, és nem lép, akkor az a ffi nem akar semmit.
aki eddig tőlem akart valamit, az mindig jött, rámírt, felhívott, udvarolt, és volt pasi akit megismertem, mondjuk csevegtünk egy jót, vártam, hogy kezdeményezzen, keressen, nem történt semmi, majd kezembe vettem én az irányítást... hát elküldött szépen a francba! háromszor kezdeményeztem, háromszor küldtek el... és az egyik legjobb barátom, aki 30 éves ffi, megmondta, hogy számára az a nő nem izgalmas, akit nem kell meghódítani, szereti ő kiválasztani a nőt, és csapni neki a szelet, az a nő amelyik könnyen jön, már nem érdekli... és egyet tudok vele érteni, mert más ffiaknál énis ezt a gondolkodásmódot tapasztaltam!
ennek ellenére énis azt vallottam, hogy a nő is kezdeményezhet, ahogy én is megtettem háromszor. de tudom már, hogyha egy ffi nem közelít, akkor nem akar semmit... a legfélénkebb férfi is lép ha akar. persze a nőnek kell némi jelzést adni, h lépni merjen, pl. flört, vagy egy kedves üzenet, h lássa a ffi h érdeklődnek utána, de ha ezek után sem lép akkor vszínű nem akar semmit. a ffiak sem hülyék, simán leveszik, ha bejönnek a nőnek... ha pedig akarnak, akkor lépnek.
más a helyzet olyan esetben, ha teljesen idegen ffiről van szó, akit pl. megláttál a városban. ez esetben felhívhatod magadra a figyelmet, h "vegyen észre", de ha utána nem közelít feléd, akkor vszínű azért, mert nem is akar...
ajánlom egyébként a Nem kellesz eléggé c. filmet, tanulságos!
27N
"az a nő amelyik könnyen jön, már nem érdekli... és egyet tudok vele érteni, mert más ffiaknál énis ezt a gondolkodásmódot tapasztaltam!"
Nem, a cosmopolitan nem férfi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!