Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van rá esélyem hogy lesz párkapcsolatom? önbizalomhiányos és gátlásos vagyok! F
Fura, de a párkapcsolat hiánya tényleg csak az önbizalomhiányos és gátlásos embereket zavarja. Esélyed van, de az önbizalomhiányos és gátlásos emberek csak sokkal később szoktak párkapcsolatot kialakítani.
Ha jót akarsz magadnak, akkor csak az önbizalomhiányoddal foglalkozol.
Először is válaszolj magadnak arra a kérdésre, hogy mi az oka az önbizalomhiányodnak.
Ha a válaszodban rajtad kívül más is szerepel, mint felelős (pl.: Azért mert anya/apa/szomszéd/télapó .....), akkor felejtsd el a válaszodat, és kezd újra.
Ha úgy kezdődik, hogy "azért, mert én nem tettem meg ezt és ezt" akkor jó úton jársz. Egyúttal tudni fogod, hol kell változtatnod, mit kell megtenned.
Ha nem teszel semmit, csak vágysz a változtatásra, de így csak tovább süppedsz az önbizalomhiány mocsarában. Ismerek ilyen öreg embereket, megkeseredettek, vagy megalkuvóak, de tele vannak feszültséggel.
De ha eléggé akarod, és minden áldott nap hajlandó vagy energiát tenni a változtatásba, akkor századmiliméterenként haladhatsz, de csak lassan érsz el majd eredményt.
Ha önbizalomhiányos és gátlásos vagy, akkor nincs. Más valami? Mondjuuuk, változtass magadon, ha nem vagy elégedett magaddal?
Vagy esélyed van még jó lenni az ágyban. A férfiak többségének nincs szexkulturája, ebben fejlődj. Járj utána a tudatos szexualitásnak, menj el tantra előadásokra, tanuld meg a jóni masszázst...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!