Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vannak olyan nők, akiknek számít a végzettség?
Érdekes, hogy diplomához kötöd az érzékenység meglétét. Ja nem, nem érdekes. Inkább szomorú.
Valószínűleg az tartja kevésnek az alapszakos diplomát, Kérdező, akinek az élethosszig tartó tanulás fontos, és leginkább gondolati síkon éli az életét. Valószínűleg nem tartanak szellemi partnernek. Persze az más kérdés, hogy igazuk van-e.
15-ös vagyok:
Van olyan ismerősöm, akinek 4 diplomája van, mégis az OKJ-s szakmájában helyezkedett el végleg.
Nincs ezzel semmi baj.
Tényleg rengeteg olyan egyetem van, ahol a BA csak "féldiploma".
Viszont az is gáz a magyar felsőoktatásban, hogy amíg angolszász országokban 3-4 évbe telik egy teljes diploma, amivel jól el tudsz helyezkedni, addig itthon akár 6 évet kell tanulj ugyanazon a szakirányon.
Nem akarom, hogy bárki félreértsen: akármennyire szimpatizál velem egy közmunkás, nem fogok eltartani egy férfit.
Én művész vagyok, így hozzám hasonló művész- vagy valami más közös tulajdonságbeli diplomással szeretném leélni az életemet.
Amúgy apám is kevesebbet keres(ne) anyámnál, ha nem lenne egy vállalkozása.
Kedves #23: Mivel nem ismerjük egymást, nincs jogod sértegetni, hiszen én sem teszem ezt veled.
Miért akkora bűn az, ha egy hozzám hasonló érdeklődésű személlyel érteném meg legjobban a hangot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!