Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felszínes és infantilis lennék azért, mert ha egy lánynak első találkozáskor nem tetszik meg az arca, akkor nem szeretnék tőle párkapcsolatot?

Figyelt kérdés

Több lánnyal ismerkedtem meg netről és volt találkozó is, de többször volt az, hogy képeken tetszett, de élőben már nem jött be. Többen mondták nekem, hogy többször kéne találkoznom vele, hogy jobban megismerjen és később megtetszhet, de ha nem vált ki belőlem vonzalmat, akkor csak kényszerkapcsolat lenne szerintem.

Megkaptam azt is, hogy túl gyerekesen gondolkozom, felszínes vagyok. Gyerekes gondolkodás az, hogy olyan barátnőt szeretnék akinek mind a külseje mind a személyisége tetszik? Szerintem igaz az a mondás, hogy külső ami megfog, de belső ami megtart.

Abban a korban vagyok, hogy szeretnék egy komoly párkapcsolatot és számomra fontos az, hogy kívánjam. 27/F

2017. febr. 15. 09:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Na,és te mit nyújtasz azért, hogy kívánatos barátnőd legyen?Azt nem nagyon részletezted.Mert ha nem foglalkozol a hajaddal,se az öltözköséddel,se a sporttal,mi a büdös francot vársz, úgy õszintén?Ha nõ lennél,ugyanezt megkérdezném.
2017. márc. 16. 18:34
 12/18 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem nincs ezzel probléma. Én sem a tökéletest várom, de vannak dolgok, amikből nem szeretnék engedni. (Van olyan is, amiben korábban engedtem, de nem kellett volna, és a saját hibámból tanultam.) Úgy gondolom, magamhoz képest reális az - külső és belső tulajdonságokat is nézve -, amilyen párt szeretnék magam mellé. Nekem a belső az, ami igazán fontos, de a külső is elengedhetetlen, hogy tetsszen, főleg a másik arca.

Szerintem sokkal rosszabb az, ha az ember megalkuvásnak érzi az egészet... Milyen érzés lenne a másiknak vajon? Nem szabad hitegetni senkit. Nyilván vannak olyan dolgok, amik nem vérre mennek, nem egy fix ideaképet kell hajszolni, aminek 100%-ig teljesülnie kell, de ne érezd rosszul magad azért, mert talán kicsit válogatósabb vagy.

24/L

(Azért mondjuk kíváncsi lennék az elképzelésedre. :D)

2017. márc. 16. 19:16
 13/18 kolosszus22 ***** válasza:

Nincs ezzel gond kérdező, én is pont ilyen vagyok mint te. Régebben kötöttem én is kompromisszumot, nem lett jó vége. Nincs értelme olyannal belebonyolódni, akin már az elején is érzed, hogy nem vagy megelégedve, hiányérzeted van...az csak fokozódni fog később.

29F

2017. márc. 17. 11:26
 14/18 anonim ***** válasza:
Igen, az vagy... de ha 27 évesen még mindig csak keresgélsz az arcok közt, akkor csak bátran!
2017. márc. 17. 13:45
 15/18 anonim ***** válasza:
Én értelek. Nekem is mondták, hogy nem baj, ha elsőre nem vonz a férfi, a belső értékei fontosabbak, és azok majd vonzóvá teszik. Nem hallgattam rájuk, mert tudtam, hogy a vonzódás nemcsak a külsőtől függ, hanem az is tesz vonzó arcúvá valakit, amilyen a belső világa. Én kivártam azt a férfit, aki elsőre eltalált. Megérte. Te se add fel.
2017. ápr. 10. 11:33
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem. Csak rosszul használod az "infantilis" kifejezést. Inkább beszélj egyszerűbben, az cikigg, ha rosszul fejezed ki magad.
2017. ápr. 10. 11:35
 17/18 anonim ***** válasza:
Nincs veled baj. A legtöbb nő is ugyanezen a sémán szelektál és minden okos ember is. Hisz minek kezdődjön egy kompromisszumokkal teli párkapcsolat aminek jóformán 50-60 % a jó dolog, 40-50% pedig az egyéb dolgok amik a kapcsolattal járnak, de nem biztos hogy vágynánk rájuk. Természetesen olyannal szenvedek, aki minden téren passzol. Nem vagyok mazochista.
2017. ápr. 10. 11:49
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem az, csak első vonzodásossal akarsz csak.

Ha valakit megismersz, heteken, hónapokon jeresztül, beleszeretsz s tetszeni fog majd.

2017. ápr. 10. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!