Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, ha nincs kivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha nincs kivel menni csajozni?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok, az én kiszemelt korosztályomban nincs olyan hogy a lányok csak úgy "lógnak" valahol, és sokszor tolakodásnak veszik ha odamegyek beszélgetni. Szóval gondoltam belevetem magam az éjszakába ami most jelenleg az egyetlen ilyen hely (persze nyáron könnyebb, fesztiválok, strand, akkor alapból szerintem nyitottabbak az emberek mint ebben a sz*r időben). De nincs kivel mennem bulizni... Jó lenne egy csajozó társ, aki jönne az vagy b*lfasz vagy van barátnője, és akkor elrángat ha csajozok, vagy alapból nem is jár az éjszakába ha van barátnője. A lányok alapból úgyvannak, hogy csoportosan na már most ha egyedül megyek oda és elkezdem fűzni az egyiket, a többi megunja és elrángatják vagy lebeszélik. De ha mondjuk lenne 2-3 ilyen srác mint én akkor könnyebben menne a dolog.

24 F

2017. febr. 11. 17:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Hülye lennél konkurenciát vinni magaddal.

30/f

2017. febr. 11. 17:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Keress új barátokat.
2017. febr. 11. 18:03
 3/4 Diavolino44 ***** válasza:
Hol laksz?
2017. febr. 11. 18:06
 4/4 A kérdező kommentje:
Békéscsaba
2017. febr. 11. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!