Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban lehet pénzzel csajozni vagy ez csak pasik által elterjesztett tévhit?
Attól függ, milyen szinten érted. A felsorolt nők azért más kategória.
Azért az biztos, hogy pénzzel könnyebb elbűvölni egy nőt mint anélkül . és ehhez nem kell anyagias nő.
De pl. imponáló, ha telik neki annyira, hogy elvigyen egy romantikus étterembe randizni és nem a legolcsóbb helyet keresi, hogy beüljetek valahova meginni egy lőré bort. Vagy meg tudod hívni a szórakozóhelyen egy italra. Vagy érted meg kocsival - nem kell luxusjárgánynak lennie.
Én sosem voltam anyagias, nem is voltak gazdag párjaim, de igenis imponáló tud lenni ha egy férfi ilyen dolgokat megengedhet magának és nem anyukával él pl. még mindig. Tehát igen: könnyebb pénzzel csajozni, mint anélkül.
Nekem így 30 évesen, saját otthonnal, autóval, fix munkahellyel és egzisztenciával, kiábrándító, ha egy velem egy korú még nem teremtett magának otthont, és amikor az első randin a hidegben fagyoskodva megkérdezem, hogy hova menjünk kávézni, akkor azt válaszolja, hogy mindegy, csak olcsó legyen...
Nem lehet vele csajozni, csak előfeltétele a csajozásnak.
Utána még persze normálisnak is kell lenned.
De ha normális vagy és van pénzed, akkor nagyon könnyű csajozni.
Nem hinném, hogy egy alap, önfenntartó életszínvonalat "pénzzel való csajozásnak" lehetne nevezni :D
Ezért kezdtem úgy, hogy attól függ mit érte "pénzzel csajozás" alatt. Valakinek lehet, hogy már az is azt jelenti, aki éttermekbe hordja a nőket.
Amúgy attól nekem is égnek áll a hátamon a pihe, ha felvág azzal, hogy van és ezt tartja a saját identitása legfő jellemzőjének. Én azt mondom, ha van pénzed, könnyebb szépen elcsábítani egy nőt, mint ha nincs. De hangsúlyozom, ehhez nem elég a pénz, kell hozzá intelligencia is, a pénz pedig csupán eszköz, nem pedig az elsődleges és egyetlen vonzerő.
De nekem nem mondja senki, hogyha mondjuk megismerkedik 2 férfival. Mindkettő kedves, jóképű, odafigyelő és minden, ami kell egy nőnek, de az egyik egyik napról a másikra él és kuporgat, a másik meg megengedhet magának - aztán majd maguknak - extrákat, akkor mindenki az elsőt választaná. Mert ez álszentség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!