Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az oka annak a jelenségnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak a jelenségnek, hogy 30 körül a férfiak újra 18-20 évesekkel kezdenek ismerkedni?

Figyelt kérdés
Már több férfibarátomnál, és még több távolabbi ismerősnél láttam ezt, hogy ennyi idős lányokkal kezdenek párkapcsolatot. Míg ezelőtt a saját korosztályukban kerestek párt, tehát a legutóbbi barátnőik 27-30 évesek voltak. Egy barátomat meg tudtam kérdezni erről, kérdeztem hogy téged nem zavar hogy egy ilyen fiatal lány még évekig nem akar családot, miközben te már abban a korban vagy? És a válasz az volt hogy... "Ez pont ezért jó, mert én sem akarok családot még, én még ahhoz fiatal vagyok hogy ilyenben gondolkodjak és a korombeli nők meg már ezt erőltetik, mire én családot szeretnék addigra a lány is beérik, de legalább nem hisztizi végig ezt az 5-10évet." Számomra ez nagyon elszomorító, hogy 30 éves apuka korú férfiak még a közeljövőben hallani sem akarnak házasságról, gyermekekről. Pedig anyagilag is minden adott lenne náluk legalábbis az én ismerőseimnél, egyszerűen arról van szó hogy még bulizni akarnak, fesztiválokra járni, hétvégén a haverokkal inni, eljárni utazgatni a világban. Én még csak 25 éves vagyok, de már erősen érzem a változást ismerkedés során, pl netes társkeresőn, hogy már inkább a 35+ korosztály talál meg. Meg persze fiatalabbak is, de ők nyíltan kimondják hogy laza kapcsolatot keresnek. Szerintetek mi az oka ennek? Ennyire nem mernek felnőni a férfiak? 25 felett egy nő ketyegő biológiai óra akitől menekülni kell?
2017. febr. 11. 15:12
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

"Ennyire nem mernek felnőni a férfiak?"

Ez nem csak a férfiakra igaz. A munkahelyem tele van 30+ nőkkel, akik várják a sültgalambot, de kapcsolata egyiknek sincs évek óta, viszont hülyítik egymást, hogy melyik pasi miért nem jó (na meg a "bulika")

A korosztályom egy része túl van a váláson (gyerek kevés helyen), mindenki egyedü l 30-35-38 éves emberekről beszélünk. Nők is simán 30-35 évesen felrúgnak kapcsolatot néha banális apróságokért.

És a kedvenceim pont azok a nők, akik nem élték ki magukat. Akik kiélték, azok 30+ elkezdenek kapcsolatot keresni, de egy csomóan ennyi idősen jönnek rá, hogy valami még kimaradt, és megpróbálják 30+ eljátszani a tinilány...

Csak most tudok a saját ismeretségi körömből, és az exeim közül mondani 5-6 nőt, aki 30+ szakított majd letolt 1-2-3 évet egyetemista srácokkal bulizva, élvezve a népszerűséget (nézd meg itt a gyk-n hány kérdés van, hogy 20-22 éves srácok 30-as nőkkel kezdenének), aztán kifutottak az időből, mert 35-36 évesen már az egyetemista srácnak sem kell, ahhoz meg már egyre öregebb, hogy összeszedjen egy normál kapcsolatot, és gyereket vállaljon.

2017. febr. 11. 20:38
 22/22 anonim ***** válasza:

"Számomra ez nagyon elszomorító, hogy 30 éves apuka korú férfiak még a közeljövőben hallani sem akarnak házasságról, gyermekekről."

Én se akarom mer nem érdekel.

2017. febr. 11. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!