Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az oka annak a jelenségnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak a jelenségnek, hogy 30 körül a férfiak újra 18-20 évesekkel kezdenek ismerkedni?

Figyelt kérdés
Már több férfibarátomnál, és még több távolabbi ismerősnél láttam ezt, hogy ennyi idős lányokkal kezdenek párkapcsolatot. Míg ezelőtt a saját korosztályukban kerestek párt, tehát a legutóbbi barátnőik 27-30 évesek voltak. Egy barátomat meg tudtam kérdezni erről, kérdeztem hogy téged nem zavar hogy egy ilyen fiatal lány még évekig nem akar családot, miközben te már abban a korban vagy? És a válasz az volt hogy... "Ez pont ezért jó, mert én sem akarok családot még, én még ahhoz fiatal vagyok hogy ilyenben gondolkodjak és a korombeli nők meg már ezt erőltetik, mire én családot szeretnék addigra a lány is beérik, de legalább nem hisztizi végig ezt az 5-10évet." Számomra ez nagyon elszomorító, hogy 30 éves apuka korú férfiak még a közeljövőben hallani sem akarnak házasságról, gyermekekről. Pedig anyagilag is minden adott lenne náluk legalábbis az én ismerőseimnél, egyszerűen arról van szó hogy még bulizni akarnak, fesztiválokra járni, hétvégén a haverokkal inni, eljárni utazgatni a világban. Én még csak 25 éves vagyok, de már erősen érzem a változást ismerkedés során, pl netes társkeresőn, hogy már inkább a 35+ korosztály talál meg. Meg persze fiatalabbak is, de ők nyíltan kimondják hogy laza kapcsolatot keresnek. Szerintetek mi az oka ennek? Ennyire nem mernek felnőni a férfiak? 25 felett egy nő ketyegő biológiai óra akitől menekülni kell?
2017. febr. 11. 15:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
42%

35+ vagyok, 28-34 közötti nőkkel próbáltam ismerkedni mióta véget ért az előző kapcsolatom. Nem topomodellekkel, nem cicababákkal.

Gyakorlatilag katasztrófa volt amit találtam. Az ilyen korú nők nagy része valami űberálom pasit keres, mert érzi, hogy az utolsó párját keresi, és szeretné a tökéletest, de ugye relatív kevés Hugh Jackman rohangál az utcákon, így aztán mindenkit pattintanak.

A másik részük pedig túl van 1-2 durva szakításon, váláson, csalódáson, így mire elérik a 30-at, addigra tökéletes sündisznókká válnak, mindenkit eltaszítanak maguktól, bezárkóznak, persze, mondhatnám, hogy csak én nem kellettem nekik, és azzal nem is lenne gondom, de akik 3-4-5 éve egyedül vannak, azoknál nehéz elhinni, hogy csak velem volt a gondjuk.

Közben viszont volt 2 rövidebb kapcsolatom 23-24 éves lánnyal, kedvesek voltak, elég volt, hogy van közös hobbink, hogy szimpatikusak vagyunk egymásnak.

Nem a felelősség elől menekülök, családot szeretnék, de a 30 körüli nők gyakorlatilag szóba sem állnak velem, a nagy "hogyan találjuk meg a tökéletes apát és férfit" versenyben.

2017. febr. 11. 17:04
 12/22 anonim ***** válasza:
78%

"A jelenlegi 30 körüli egyedülálló nők pedig általában azok, akik végigrib**ckodták a fiatalkorukat, most meg már sápítoznak hogy "miért nincs egy normális férfi"... "

Ha nem tévedek te is ezt csinálod pasiba.

2017. febr. 11. 17:09
 13/22 anonim ***** válasza:
Mert 40 után kezd a hercegnőség érzete kifulladni, ha meg 20-30 éves ugyan olyan "hercegnő", akkor már a fiatalabb jobban megéri az erőfeszítéseket.
2017. febr. 11. 17:26
 14/22 anonim ***** válasza:
#12: Pedig de, tévedsz. És ha tudnád mekkorát, akkor szerintem te is azt mondanád hogy jogosan bírálom ezt az archetípust...
2017. febr. 11. 17:33
 15/22 anonim ***** válasza:
Amikor 20 éves volt a férfi szarba se vette a saját korosztálya mert túl gyerekes, nincs pénze, nem elég férfias stb..Szóval el kellett érni a 32+os kort hogy esetleg addig egzisztenciálisan megfelelő legyen valamit komolyodjon a kinézete és felkeltse a 20-25 éves lányok figyelmét. A vele egykorú 30-as nők meg annyira válogatnak és szőrszálhasogatóak mindenen kiakadnak már, hogy kb senki nem jó nekik,ezért esélytelen velük ismerkedni.
2017. febr. 11. 17:51
 16/22 anonim ***** válasza:

Na ácsi! Nem a férfiak ilyenek ám csak! Én 26 vagyok és komoly kapcsolatra esélytelen volt bárhol is értelmes korombélit találni. Mindenki buli, ki akarja élni magát, nem tudja mit akar, nem akar komolyat, nincs túl az előzőn, stb. Vagy a másik, hogy kapásból meg akart változtatni, elküldeni edzeni, stb. Oké, ha nem tetszem, de ez szánalmas. Vagy mindenáron gyereket akart, miközben én biztos, hogy soha nem.

Mindezen okok miatt én tudatosan idősebb nőt kerestem, noha nem szeretőnek, hanem páromnak. Most a párom 40 lesz és jobban kijövök vele, mint valaha bármelyik éretlen korombélivel. Ezek tudatában soha többé nem keresnék korombéli lányt... inkább egy normális, felnőtt nőt. A gyerekes 30-as anyukákkal is befürödtem, mert többnyire kicsi gyerekük van, én pedig nem szeretem a gyerekeket. Így a 40-es korosztály azért jobb, mert ha gyerekük is van, már nem kicsi. A páromé is tizenéves. Ez így már kevésbé zavar, mint ha egy 6 éves gyereket kéne elviseljek, netán még azt is várná, hogy vigyázzak rá, mikor én nem tudok/akarok gyerekekkel foglalkozni.

A huszon- és harmincéves nők, lányok mind gyereket akarnak szinte. Épp ezért én minden ismerkedésem legelején szóba hoztam a témát, kiszűrendő azt, aki akar. Mert hát ez a világ legtermészetesebb vágya meg minden, csak én ebben soha senkinek nem leszek partner. Így meg aztán minek raboljuk egymás idejét?

A tanácsom: ismerkedéskor igenis tessék szóba hozni. Ha elijeszted a kérdéssel, akkor jó. Legalább tudod, hogy nem vehető komolyan. Így könnyebben találsz olyat, akinek hasonló vágyai vannak, mint neked. De nem várhatod el egy férfitól, hogy csak azért, mert X korban van Y bérezéssel, máris automatikusan arra vágyjon, mint Te. Ez nem normális. Igenis van, aki soha nem akar, vagy csak jóval később és ezzel nincs semmi baj. Hihetetlen idegesítő, mikor magától értetődőnek veszik, hogy ha X éves vagy, muszáj családot alapítani, mert így meg úgy, ha nem....

26/F

2017. febr. 11. 19:01
 17/22 anonim ***** válasza:

" 25 felett egy nő ketyegő biológiai óra akitől menekülni kell?"

Épp ellenkezőleg. Én például családot akarok. Családot akartam az előző 5 éves kapcsolatomban is, ahol a nő egykorú volt velem, de aztán ő a gyereknevelés helyett a bulizást választotta.

Én jobban örülnék egy olyan párnak, aki bármennyi idős is, de szintén családban gondolkozik, ha nem is úgy, hogy azonnal gyerek, mert kifut az időből, de ha megismertük egymást és működik, akkor mehet a házasság miegymás

2017. febr. 11. 19:22
 18/22 anonim ***** válasza:
59%
Hát nem tudom, de nekem tuti nem kéne egy 30 körüli pasi és barátnőimnek sem. Inkább az évfolyamtársaimmal ismerkedem, nem egy kiélt, elvált, megkeseredett 30-assal :)
2017. febr. 11. 20:10
 19/22 anonim ***** válasza:
57%

"Ennyire nem mernek felnőni a férfiak?"

Inkább csak lúzerek. Egy 20 évesről azt hiszik, elkápráztatja egy elegáns étteremben egy vacsora, és majd csodálni fogják és felnézni rá. Hát én tuti nem.

Aztán majd 40 körül észbe kapnak, hogy fiatal lányok lepattantak, neki meg se kutyája, se macskája.

2017. febr. 11. 20:21
 20/22 anonim ***** válasza:
AMúgy meg: [link]
2017. febr. 11. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!