Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, tudnátok munkamániás férfival ismerkedni?
Apám munkamániás volt. A gyerekeimnek azt kívánom, hogy az apjuk jelen legyen az életükben, na meg nyilván én is vagyok olyan önző, hogy jelentősebb időt szeretnék a párommal együtt tölteni.
Aki a munkájának él, az ne akarjon párkapcsolatot, ennyi.
Igen. A barátom is az.
Én ebbe nőttem fel, nekem ez nem okoz problémát.
5-ös értelek, és köszönöm.
De gondolom nőben is létezik karrierista aki szintén kevés idővel rendelkezik.
De most ezen mi a munkamania? A parom este 11 korul er mindig haza hetkoznap, en meg szombaton dolgozom kora delutanig, szoval van masfel szabadnapunk egyutt. Ezt nem erzem munkamanianak meg, meg ha este 8-ra vegzel akkor meg hetkoznaponta is siman beiktathto minden estere vagy minden masodikra egy randi az ismerkedesi idoszakban is.
A munkamania valahol ott kezdodik, amit anyukam csinal vallakozokent, hogy hazaviszi a munkat, azzal fekszik, meg felkel hajnalban hogy meg emailezzen meg tervezzen otthon mielott bemegy az irodaba es keptelenseg vele osszehozni egy kavezast a varosban mert a nap 24 orajaban minden napra van valami programja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!