Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, tudnátok munkamániás férfival ismerkedni?
Figyelt kérdés
2017. febr. 9. 14:43
11/12 anonim válasza:
Igen, ha emellett fontosnak tartaná a kapcsolatunkat is. Exem is munkamániás volt, de én nagy szabadság igénnyel rendelkezek kapcsolaton belül is, így teljesen jól kijöttünk. Volt hogy napokig akár 11-ig dolgozott, és sokszor hétvégén is, de ha előre lefixáltuk, hogy randi szerdán este, akkor nem volt közbe jött meeting, stb. Együtt is éltünk, így este mindig hozzám bújt, reggel szintén, és hétvégén is voltak közös programjaink. Én is dolgozok, így egyébként se unom magam halálra napközben. Más miatt mentünk szét.
Szóval így, hogy engem is fontosnak tart, nem csak a munkát, akkor igen. Ha a munka mindig fontosabb lenne nálam, akkor nem.
25L
12/12 A kérdező kommentje:
Na, alakulunk a jó érvekkel is :D Az én exem ezt az állapotot sem tudta elfogadni, na azt azér hozzáteszem hogy kevesebb idővel rendelkeztem.
2017. febr. 10. 07:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!