Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkeresőn miért nem lehet ismerkedni?
Egyrészről nincsenek, mert nem KELLENEK. Voltak, de legtöbbjüket elűztem magam mellől. Persze kérdés, hogy mi számít barátnak, mert számomra ez egy olyan erős szó, mint mondjuk a szeretet, a boldogság, vagy éppen a gyűlölet. Magyarán megválogatom, hogy mikor, kire és miért használom, mert én még mindig hiszem, hogy a szónak ereje van. Lényeg a lényeg, van kettő olyan személy, akit barátomnak nevezek, illetve újabban egy harmadik személy esetén is fontolóra veszem, hogy csak "haver" néven utaljak rá, vagy barátnak tekintsem. Plusz több ismerősöm van, akikkel a közös hobbi miatt tartom a kapcsolatot - igaz, ezek inkább érdekhaverságok, ahol az érdek az információszerzés, de velük is jól elbeszélgetek meg jól érezzük magunkat egymás társaságában.
Na jó, ez már baromira nem a kérdéshez tartozik, csak nekem van egy olyan berögződésem, hogy ha valaki hozzám szól, annak válaszolok. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!