Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A társkeresőn miért nem lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társkeresőn miért nem lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés
Nem lehet normálisan chatelni, levelezni hiába írom be, hogy komoly kapcsolatot keresnék. Csak a bugyiőrültek, pisiszexesek és más hasonló perverzek írnak. Hogy lehet kiszelektálni az aberráltakat?
2017. febr. 11. 10:32
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
68%

Azért, mert én pl személy szerint mindig teljesen normális ilyenektől mentes levelet írtam, de semmi választ nem kaptam, pedig nem vagyok alapvetően buta ember és beszélgetni is szeretnek velem mások. Viszont a társkeresőkön a nők nem akarnak kapcsolatot építeni, csak az önbecsülésüket akarják ápolgatni, úgy hogy ne nagyon várjunk már semmit a másik oldaltól se, ha ti sem nyújtotok semmit ilyen téren.

Nagyon kevés eset volt, amikor pár levélig eljutottunk valakivel, de ott is az lett a vége, hogy csak úgy hobbiból nem írtak többet semmilyen formában. Volt aki kért skype-ot mondjuk. Felvettem, elfogadta, majd egy köszönés után törölt is. :D

Azokat a nőket, akiket neten ismertem meg, egyet se társkeresőn "találtam", hanem pl itt, vagy valamilyen fékbúkos csoportban, ami messze nem társkeresésről szólt.

28/F

2017. febr. 11. 12:27
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
Velem nyugdtan beszélgethetsz. 3 hónapja töröltem magam minden társkereső oldalról, mert egy rohadt beszélgetőpartnert sem lehet összehozni, nem hogy még kapcsolatot. Valamint a legalpáribb, legfélősebb, legbutább nőkön kívül nem nagyon van más lehetőség, de nem kell félni tőlük sem, mert úgysem írnak vissza.
2017. febr. 11. 12:28
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer tegyél egy próbát, és olvass el minden levelet, amit kapsz, azokét is, akik nem néznek ki jól! Meglátod, hogy kapsz normális leveleket is, normális emberektől, csak azokat eddig nem olvastad el.
2017. febr. 11. 12:55
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

#3: egy társkereső üzemeltetője, és az oldala reklámszlogenjét írta le.

A fizetős társkeresőket ELKERÜLNI! Mivel az üzemeltetők érdeke, hogy fizetés nélkül ne találj párt, és sok ideig keresgélj (sok hónapig fizess) ezért mézesmadzagnak egy rakás kamuprofilt alkotnask, néha még botokkal megtámogatva, ami beugrasztja a naiv kezdőt. Az elhagyott profilokat sem törlik, mert úgy is fizetned kell, hogy lásd mikor lépett be, és így nagy létszámokkal villoghatnak. Az ego tuningolókat meg a betegeket se törlik ugyan ezért. A moderáció addig terjed csak, hogy ne reklámozz, és ne adhass meg email címet, vagy hasonló alternatív kommunikációs lehetőséget, hanem FIZESS.

2017. febr. 11. 13:05
 15/35 anonim ***** válasza:
93%

@13

Tízpontos.

Azért nem lehet ismerkedni, mert egy nő sem hajlandó visszaírni. Én ocsmány férfiként azt hittem, majd itt könnyebb dolgom lesz, mint élőben, mert legalább az értelmesen megfogalmazott mondataimmal és a hibátlan helyesírással kompenzálhatom a külsőmet. Nos, nem. Hajjaj, de mennyire nem. Rohadtul nem. Életem egyik legnagyobb tévhite, és ennek köszönhetően csalódása volt, amikor már a hetedik levelet küldtem és a nulladik választ kaptam. Néha azzal nyugtatom magamat, hogy mindez azért van, mert fura a gondolkodásom és extrém mértékben zárkózott is vagyok, amit ahogyan azt a profilomon is írtam bemutatkozásban, de ez csak önámító kamuzás. Rám néznek, opcionálisan nevetnek egyet magukban és levegőnek néznek.

Hopp, kicsit elragadtattam magamat.

2017. febr. 11. 13:40
 16/35 anonim ***** válasza:
91%

csak hetedik? Engem jó pasinak mondanak, mégis egy fizetős oldalon húsznak irtam, egy válasz jött, hogy "nem".

És rohadtul szánalmas ez a jajjj csak azok irnak, akik dugni akarnak. Nem bzdmeg, nem csak azok. Csak azokat kiszűritek külső alapján, és leszarni is leszarjátok.

2017. febr. 11. 14:30
 17/35 anonim ***** válasza:
Miért nem írsz te és válogatod meg, hogy kinek írsz?
2017. febr. 11. 14:30
 18/35 anonim ***** válasza:
#15 Jól gondolod, nem a "fura gondolkodásod" miatt nem írnak. Én voltam már olyan társkeresőn, ami kijelezte, hogy elolvassák-e a leveleidet, és bizony el sem olvasta senki.
2017. febr. 11. 14:38
 19/35 anonim ***** válasza:

Nekem sok ismerősöm talált társat társkeresőn

az alábbi társkeresőkön találtak maguknak társat

love.hun,páratlan.hun

az alábbi oldalakon találtak még társat maguknak

chat.hun ,ismeretlenek.hun---

mindezekhez szerencse kellett

a szerencse legyen veled!!!

Sok sok szerencsét kívánok neked kérdező!

legyen szerencséd az életben ezt kívánom neked,keresgélj,ismerkedj sok helyen és társat találsz..

2017. febr. 11. 14:46
 20/35 anonim ***** válasza:
A társkeresőknek is megvannak a maguk szabályai. Sajnos általában azok regisztrálnak, akik élőben nem tudnak ismerkedni, nincs igazán életük és egy társkeresőn is csak kudarc éri őket. Ha élvezed az életet és tudsz kommunikálni a másik nemmel, akkor nem nehéz egy vonzó profilt összehozni jó fotókkal és a "szövegeddel" együtt felkelteni vele az érdeklődést.
2017. febr. 11. 14:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!