Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A társkeresőn miért nem lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társkeresőn miért nem lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés
Nem lehet normálisan chatelni, levelezni hiába írom be, hogy komoly kapcsolatot keresnék. Csak a bugyiőrültek, pisiszexesek és más hasonló perverzek írnak. Hogy lehet kiszelektálni az aberráltakat?
2017. febr. 11. 10:32
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Hozzáteszem, ha nem pesti vagy, inkább felejtsd el a dolgot. Vidéken ugyanazt az 5-10 csajt látom fenn évek óta, akinek a nagy része leharcolt külsejű harmincas.
2017. febr. 11. 15:00
 22/35 anonim ***** válasza:

@16

Én ma este konkrétan végig fogom spammelni az egyik társkeresőn az ÖSSZES olyan megyebeli nőt, aki nemdohányzó, az elmúlt 1 héten belépett, nem túl szép, de nem is túl csúnya. Kíváncsi leszek, nagyjából ötvenből mennyi ír vissza. Nem korrekt dolog? Nem érdekel. Nem korrekt az se, hogy egy normális levélre sem kapok választ. Értelemszerűen nem annyit írok senkinek, hogy "szia ismerkedjunk" vagy "csőőőőő akarsz dugni??? ;)))", központozás meg intelligencia nélkül.

@18

Nálam mindenki elolvasta, sőt még a profilomat is megnézte egy kivétellel mind. Nem értem, miért nem lehet annyit se írni, hogy "ne haragudj, de szerintem nem egymást keressük" - ami az egyik legsablonosabb lekoptatóduma továbbra is, de legalább annyival megtisztel, hogy ezt a ~40 karaktert legépeli és 15 másodpercet rám szán az életéből.

2017. febr. 11. 22:28
 23/35 anonim ***** válasza:
92%
Utolsó: te is azok közé tartozol, akik miatt használhatatlanok a társkeresők és panaszkodsz, hogy használhatatlanok a társkeresők. Gratula :D
2017. febr. 11. 22:35
 24/35 anonim ***** válasza:

@23

Miért lenne használhatatlan miattam? Eddig csak azoknak írtam, akik valóban érdekeltek is. Plot twist: nem, egyáltalán nem a legszebbeknek; ma egy hosszabb sétám során gondolkoztam azon, hogy én nem is érezném jól magamat egy olyan nővel, aki igazán gyönyörű, mert úgyis találna nálam jobbat. Nekem a szürke kisegerek tetszenek, minél stréberebb, annál jobb. Na most mivel senki nem méltatott arra, hogy egyáltalán a létezésemről tudomást vegyen, így jön a tömeges mintavétel, most már cél nélkül, csak a kíváncsiság kedvéért. Aztán ha lesz valakivel valami, akkor lesz, ha nem, akkor már mindegy, én most már leszarom az egészet. Lehet, hogy találok valakit, aki szimpatikus, de lehet, hogy életem legocsmányabb beszólását kapom. Utóbbi esetben még így is jobban járok, mint ha ugyanezt az "életben", nagy eséllyel közönség előtt csinálnám, mert ezt a beszélgetést csak mi ketten látjuk majd.

Magamat azzal nyugtatom, hogy én mindent megtettem, csak a körülmények miatt vagyok még 24 évesen, diplomával is szűz. Ami persze vagy igaz, vagy nem, de most már legalább 100%-ig meggyőződtem arról, hogy a külsőm miatt nem kellek a fenének se... ja várjál, a külső az nevezhető körülménynek végül is, szóval igazam van. :D

2017. febr. 11. 22:48
 25/35 anonim ***** válasza:
Szóval mindent megtettél azzal, hogy kétségbeesetten ráírtál pár nőre társkeresőn? :D Menj el inkább sörözni a haverokkal és közben elegyedj szóba pár nővel élőben, sokkal többre mész vele.
2017. febr. 11. 22:55
 26/35 anonim ***** válasza:

Az imént írtam, hogy extrém introvertált vagyok. Nem fogok olyan helyekre eljárkálni, amik tele vannak emberekkel. Eszemben sincs ezen változtatni, ugyanis én így érzem jól magamat, és tudom, hogy vannak ilyenek nőben is - fontos kihangsúlyozni, mert ugye ilyenkor mindig az a válasz, hogy "hát akkor ne csodálkozz" (heh, ne csodálkozzak... mintha nem is ember lennék, csak mert nem kifelé forduló vagyok).

Élőben egyszer mentem oda valakihez, 19 évesen. Nem lettem elzavarva, csak később lettem visszautasítva, és életem egyik legkínosabb élménye volt. Aztán egyszer úgy 3 hónapnyi beszélgetés után tűnt el egy csaj szó szerint egyik pillanatról a másikra, úgy, hogy előtte másodpercét annak szentelte, hogy velem kommunikálhasson (mondjuk ha ott gyorsabb vagyok, lehet, hogy most más lenne a helyzet). Tavaly volt életem első valódi randija, amiről aztán kiderült, hogy a csaj nem vette randinak és csak haverkodni akart. Értelemszerűen abban a pillanatban köszöntem meg neki a közreműködését és kívántam neki sok sikert az élethez. Szintén tavaly volt az, hogy úgy fél évig vártam, hogy egy lány "barátom" szakítson az akkori fiújával (hajjaj, ezért is mennyi flame jön majd, hogy mennyire szánalmas és számító szenny vagyok -> jöhet, hozzászoktam már, de nekem csak ez az egy stratégiám maradt). Technikailag nem vagyok szűz, mert lefeküdtünk, csak mivel szintén egy fos élmény volt, ezért inkább nem szoktam beszámítani első alkalomként. Később, amikor felvetettem neki, hogy randizzunk, az volt a válasza, hogy ő nem akar távkapcsolatot soha többé, meg hát nem is illenénk össze. Azóta egy olyan fiúja van, aki 200 km-re lakik tőle - micsoda meglepetés! :D Amikor végső elkeseredésemben, minden mindegy alapon, szintén csak a kíváncsiságom kielégítésére felvetettem neki, hogy milyen ocsmány vagyok, akkor csak terelt, hogy "de nem vagy az, hát nem érted, hogy csak nem illenénk össze?". Töröltük-tiltottuk egymást azóta.

Ezt az utolsó bekezdést csak és kizárólag neked írtam, hogy lásd, voltak ezelőtt is történeteim. Fontosnak tartom ezt a magyarázatot, mert tudom, hogy jönni fog a leugatóbrigád a klasszikus szlogennel, miszerint "fogd be a pofádat, szedd össze a tökeidet, senki nem kíváncsi a picsogásodra".

2017. febr. 11. 23:10
 27/35 anonim ***** válasza:

"Eszemben sincs ezen változtatni, ugyanis én így érzem jól magamat"

A hozzászólásaid alapján látjuk, milyen jól érezed magad. :D

Sajnálom, hogy az introvertáltságot sokan összekeverik a zárkózottsággal és kifogásként használják, csak hogy ne kelljen szocializálódniuk. De tedd, amit jónak látsz, remélhetőleg találsz előbb-utóbb hozzád hasonló nőt.

2017. febr. 11. 23:44
 28/35 anonim ***** válasza:
Nem azért nem érzem jól magamat, mert introvertált vagyok, hanem azért, mert rohadtul magányos vagyok. A kettő teljesen független egymástól.
2017. febr. 11. 23:55
 29/35 anonim ***** válasza:
45%

Az eszedbe sem jut, hogy ha sok pasi ezt csinálja akkor egy nő ott ül 30 levél előtt és nem fogja harmincszor leírni,hogy bocsi de nem egymást keressük.

Én pont emitt én nem is reagálnék már olyan levélre amiben nincs valami személyes, bármi ami arra utalna hogy az a levél nekem szól.

2017. febr. 12. 09:33
 30/35 anonim ***** válasza:

#29: és az neked nem jut eszedbe, hogy ezt azért csinálja sok pasi, mert a nők nem használják a tetszés gombot, nem írnak rá senkire, még csak meg se nézik a profilokat, csak regisztrálnak, néhány kép, ritka esetben egy bemutatkozás, és várják a csodát?

Pedig ezért.

Én is csak a nekem igazán tetsző, igazinak tűnő, rendes bemutatkozó szöveggel rendelkező nőkre írtam rá. Az eredmény 0 volt. Aztán írtam egy általános ismerkedő szöveget, és copy-paste copy paste. És úgy már a nagy számok törvénye alapján volt valami eredmény.

Szóval hölgyeim tenni kéne valamit, nem sírni azért mert más tesz valamit helyettetek...

2017. febr. 12. 12:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!