Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok szerelmes lenni?

Figyelt kérdés

Egy komolyabb kapcsolat utan,lassan 9 honapja egyedul vagyok. Probalkoztam ismerkedessel,de ugy erzem keptelen vagyok szerelembe esni.

Ha valaki belsore tetszik,az altalaban kulsore nem az esetem,es forditva. Szerintetek mit kene maskepp csinalnom?Hogyan ismerkedjek?

A kornyezetembe azt latom,hogy a szingli csajok/pasik akar mar egy honap mulva halalosan szerelmesek masba,vagy ez csak a latszat lenne?

Normalis valaszokat szeretnek ha lehet.19L

2017. febr. 10. 23:15
 1/7 anonim ***** válasza:
A 99%-a látszat. Én is nehezen esek szerelembe egy ideje :/
2017. febr. 10. 23:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Én mindig is nehezen estem, de hidd el, hogy nem baj! Sokan csak színlelnek vagy ők maguk sem tudják, milyen, mikor szerelmesek.
2017. febr. 10. 23:43
 3/7 anonim ***** válasza:
kajak en is pont emiatt jottem fel gyakorira, mert en is fel akartam tenni ezt a kerdest! :o mar lassan 2 eve nincs baratnöm, a testi kapcsolat hiányzik nagyon, de nincs senki akivel járnék :ss már nagyon elegem van magamból emiatt! 30F
2017. febr. 10. 23:57
 4/7 anonim ***** válasza:

Igen látszat.

Tarsfuggoseg, kapcsolatfuggoseg, még az előzőn sincsenek túl, de már mással vannak, mást "szeretnek".

Emiatt te ne érezd magad rosszul, hogy nem libbensz tova egyik palirol a másikra.

Valszeg a te szeretetedert "meg kell dolgozni", a bizalmadert,a tiszteletedert.

Amiket fent emlitettel, nem is igazán párkapcsolatok, inkább nevezzük "pótlékkapcsolatoknak".

9 hónap.

És?

19 éves vagy, lehet holnap, lehet 2 hónap múlva jön az az ember, aki "megfog",nem vagy semmirol lekesve.

Lehet neked fele annyi párkapcsolatod sem lesz, mint a körülötted lévőknek, de sokkal tartósabb,hosszabb, mélyebb kapcsolatok lehetnek.

Akár...

Na, sokat pofazok :D

Lényeg a lényeg, semmi baj nincs veled, fel a fejjel :)

2017. febr. 11. 05:01
 5/7 anonim ***** válasza:

A igazi szerelem elég ritka dolog, bár lányoknak azért könnyebb. Meg egyén függő is. Én pasi vagyok és 36 évesen történt meg velem az, hogy brutàlisan elpattant az agyam. És maradt a szívem.

Szerintem fontos, hogy mozdulj ki azok közül ahol vagy, másfajta emberekkel találkozhass. Még valahogy próbáld kicsit megmutatni magad, akár online. Hogy észrevehetően, aki neked kell.

Lehet amúgy az is jót tesz, hogy most vársz. Kicsit üresen hagyod magad. Nem tele mindennel.

Még közben építse magad. Bontakotasd ki a magból a növényt.

2017. febr. 12. 13:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Hasonló helyzetben vagyok,nem látok olyan embert a környezetemben aki felkeltené az érdeklődésem.Ne csinálj másképp semmit.Van idöd nem kell mindenáron valakivel lenni.
2017. febr. 12. 15:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Én sem tudtam még szerelembe esni... még soha. 24 éves vagyok most. Elképzelhetőnek tartom ,hogy vannak emberek akik erre képtelenek. Neked volt egy komolyabb kapcsolatod, felteszem ,hogy szerelmes is voltál az illetőbe, így képes vagy rá, esetleg még nem tetted túl magad az eseten teljesen.
2017. febr. 12. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!