Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, tudtok olyan nőkről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, tudtok olyan nőkről volt aki (k) visszamentek utánatok a volt párjához, mert ti nem tudtátok megadni nekik, ami kell, nem volt belétek szerelmes, vagy nem voltatok eléggé magabiztosak, védelmezőek a számukra?

Figyelt kérdés
Engem volt barátnőm hagyott ott az exéért, mert az magabiztos, gazdag, jól szocializált alak, akik ki is van gyúrva, meg tudja védeni. Én meg csak egy egyszerű anyagmérnök vagyok, szürke, rendes pasi, kicsit kocka. De kedves vagyok, figyelmes az ágyban, házias, amivel kiderül, hogy egy 23 éves lánynál kitörölhetem a fenekem. 30 F.
2017. febr. 4. 16:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tudok ilyenről, csúnya lenne, ha ilyesmi történne. :D Inkább hozzám akartak visszajönni korábbi barátnők.
2017. febr. 4. 16:17
 2/7 A kérdező kommentje:
Jó vagy :D
2017. febr. 4. 16:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen, mert az exe jobban nézett ki.
2017. febr. 4. 17:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha a jelenlegi párom az exem lenne, tuti elhagynálak érte! :D
2017. febr. 4. 17:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Amúgy egyik barátnőm csinált ilyet. Mert abba szerelmes, az első barátjába. Amint volt lehetősége vele lenni inkább, szakított. Pedig nagyon durván sz@r a kapcsolata a barátjával.
2017. febr. 4. 17:46
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem már az gáz, ha valaki visszamegy az exéhez. Ha valakivel szakítok, akkor az azért történt, mert rossz volt a kapcsolat, rossz kapcsolatba meg miért mennék vissza? :D

Nem tudom, hogy jöttetek össze, ha a gazdag kigyúrt pasikra bukik, mert pl. engem ez a kategória egyátalán nem hat meg, és én pont az ilyen kedves, kocka, mérnök srácokat szeretem :D

27L

2017. febr. 4. 19:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Volt egy ilyen futó kapcsolatom, a srác panaszolta, h őutána sorra az exeikhez visszamennek a csajok. Még én is így tettem... Pedig férfias, jó szerető, anyagilag is rendben van, vonzott mint a mágnes, és ujjongtam, h az enyém lehet. Mégis.

Egyszerűen volt időm gondolkodni, mit rontottam el a múltban, és rájöttem a hibáimra, hibáinkra. És a régi közös múlt, a váltiztatás lehetőségével túl sokat jeletettnekem.

2017. febr. 4. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!