Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, tudtok olyan nőkről volt aki (k) visszamentek utánatok a volt párjához, mert ti nem tudtátok megadni nekik, ami kell, nem volt belétek szerelmes, vagy nem voltatok eléggé magabiztosak, védelmezőek a számukra?
Szerintem már az gáz, ha valaki visszamegy az exéhez. Ha valakivel szakítok, akkor az azért történt, mert rossz volt a kapcsolat, rossz kapcsolatba meg miért mennék vissza? :D
Nem tudom, hogy jöttetek össze, ha a gazdag kigyúrt pasikra bukik, mert pl. engem ez a kategória egyátalán nem hat meg, és én pont az ilyen kedves, kocka, mérnök srácokat szeretem :D
27L
Volt egy ilyen futó kapcsolatom, a srác panaszolta, h őutána sorra az exeikhez visszamennek a csajok. Még én is így tettem... Pedig férfias, jó szerető, anyagilag is rendben van, vonzott mint a mágnes, és ujjongtam, h az enyém lehet. Mégis.
Egyszerűen volt időm gondolkodni, mit rontottam el a múltban, és rájöttem a hibáimra, hibáinkra. És a régi közös múlt, a váltiztatás lehetőségével túl sokat jeletettnekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!