Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, ha szerelmes vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha szerelmes vagyok?

Figyelt kérdés

Olyan kilátástalannak érzem a helyzetem. Nem tudok mit tenni. Folyamatosan szemezünk,meg mosolyog rám,de nem jutunk tovább. Ma is összenéztünk többször is. Hogy ismerkedjek meg vele?

Miért nem szólít le végre?

Vagy azt várja,hogy én menjek oda??

Mit tegyek?

2017. jan. 13. 21:39
 1/6 anonim ***** válasza:
64%
Szambázz oda indiánléptekben és énekeld közben: Hu-hu-hu-hu-húúúú.
2017. jan. 13. 21:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha egy ideje már ez megy, akkor majdnem biztos lehetsz benne, hogy ő is érez irántad valamit. Én nem nézegetek olyat aki nekem tetszik. Legalábbis nem úgy nézek rá :D Amúgy nem minden férfi mer kezdeményezni...nem minden esetben jelenti tehát azt, hogy nem tetszel neki. ki ilyen-ki olyan. vagy csak a megfelelő pillanatra vár. De ha sokáig nem lép, szerintem menj te oda hozzá. Bátorság :)
2017. jan. 13. 21:53
 3/6 anonim ***** válasza:
előző jav: aki nekem NEM tetszik
2017. jan. 13. 21:54
 4/6 anonim ***** válasza:
39%
Ezt nevezed te szerelemnek? beszéltetek már?
2017. jan. 13. 21:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Kérdés: te milyen megerősítő, pozitív visszajelzéseket adsz neki, ha rád mosolyog? Amúgy meg te is odamehetsz, ha egyikőtök sem lép semmit, akkor ítéletnapig kerülgetni fogjátok egymást?
2017. jan. 13. 22:11
 6/6 Szergej55 ***** válasza:
Nem vagy, hisz nem is ismered.
2017. jan. 13. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!