Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az lehet, hogy a főnökasszony nyomul rám?
Figyelt kérdés
24 éves vagyok ez az első munkahelyem. Ez egy kis cég 16 alkalmazottal, és a tulajdonos egy 45 éves nő. Családja van és egy 12 éves lánya. Hogy honnan tudod mindezt? Mert elég részletesen beszámol róla, sokat beszélget velem, munkaidőben bejön hozzám, mióta külön irodát kaptam (!). Beszéd közben folyamatosan nevet szinte akármit is mondok, hozzá ér a karomhoz, most pedig elhívott, hogy találkozzunk a hétvégén, mert szabad lesz és segít nekem szakmai dolgokban, hogy megkönnyítse a fejlődésemet. Nem mondom, nem rossz nő, de nekem ez egy kicsit gyors így 2 hónap után, szerencsére épp nincs barátnőm. De félek, hogy ha belemegyek és tényleg akar tőlem valamit, akkor mi lesz ha később belém szeret vagy valami, nem akarom egy 42 éves nővel leélni az életem.2017. febr. 9. 12:35
11/14 anonim válasza:
Én tuti belemennék a dologba. De csak úgy, hogy a munkatársak ne tudják meg, mert azért az ciki lenne. De amúgy nem látom gázosnak ezt, mindketten felnőttek vagytok.
12/14 anonim válasza:
A nem dugod meg, akkor hülye vagy :D
13/14 anonim válasza:
Szerintem ha dug@as lesz belőle ne mondj nemet. Képzeld el ugyan az a munka ugyan az a pénz és még lazábbra is veheted tehát még jól is kijöhetsz vele ha jól alakítod a dolgokat. Win-win
Feltétlenűl számolj be róla itt hogy mi lett.
14/14 A kérdező kommentje:
:D
holnap "randi" elmondom majd mi volt
2017. febr. 10. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!