Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért érzem úgy, hogy nyomul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem úgy, hogy nyomul rám a srácnak a haverja?

Figyelt kérdés

Megismertem egy srácot az egyetemről nem rég, és tök jóban lettünk, de nincs köztünk semmi, bár szerintem bejövök neki.

És jóban van egy csoporttársammal, akivel én egyébként soha nem beszélek, de mostanában nagyon kedves, mellém ült egyszer a suliban is, meg odajött beszélgetni, és most facebookon is boldog karácsonyt kívánt, pedig soha nem cseteltünk még.

Csak én érzek összeesküvés elméletet a levegőben?

Elég fura ez a helyzet. De olyanról nincsen szó, hogy a csoporttársam a srácon keresztül próbálna nyomulni, mert már fél éve ismerem a srácot, de csak az utóbbi hetekben "melegedtünk" össze.

2016. dec. 24. 15:40
 1/6 anonim ***** válasza:
A barátom barátja az ellenségem? :D
2016. dec. 24. 15:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Ahogy kombinálsz, inkább, saját magad ellensége vagy:)
2016. dec. 24. 15:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez ugye a kérdezőnek ment? :)
2016. dec. 24. 15:50
 4/6 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek, igen:)
2016. dec. 24. 16:22
 5/6 Kenzo Tenma ***** válasza:
Mert nyomul. Lehet, hogy mesélt rólad az a srác a haverjának, vagy simán csak véletlen.
2016. dec. 24. 18:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem kombinálok, de ilyesmi nem lehet véletlen. :D
2016. dec. 24. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!